Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 17 ianuarie 2021. Cocoșul este solicitat din toate părțile

16.01.2021 | 15:02
Zodiac chinezesc pentru duminica 17 ianuarie 2021 Cocosul este solicitat din toate partile
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de duminică, 17 ianuarie 2021, aduce momente interesante și provocări inedite care scot multe zodii din zona lor de confort. O zi fără limite și cu multă dragoste. 

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru cele 12 semne zodiacale este să fie atente la situațiile care le ies în cale, unele dintre ele le-ar putea schimba cursul vieții la 180 de grade. Se anunță schimbări majore și remarcabile și pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

FANATIK dezvăluie în rândurile de mai jos care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte zodiile. Descoperă și tu ce au aflat astrologii chinezi legat de sănătate, carieră, dragoste și viața socială a nativilor.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 17 ianuarie 2021, pentru toate semnele

Șobolan

Dragostea plutește în aer. Cineva pe care-l știi de mult te privește cu alți ochi și ești dispus să te cucerească cu orice preț. Se anunță o poveste de dragoste ca-n basme dacă dai curs liber sentimentelor.

ADVERTISEMENT

Bivol

Încrederea izvorăște din interior și îți oferă posibilitatea să spui lucrurilor pe nume. Pune piciorul în prag și scoate la suprafață tot ce mai macină. Renunță la aceste părți și axează-te pe cele pozitive.

Tigru

Uită o perioadă de planurile adunate în agendă și lasă-te dus de următorul val. S-ar putea să înveți multe despre tine și chiar să realizezi ce este important în această viață. Nu uita să renunți la orgolii și ambiții prostești.

ADVERTISEMENT

Iepure

A venit momentul să te gândești mai mult la tine și să te răsfeți. Achiziționează tot ce-ți place fără să te uiți la bani. Este foarte important să ai o stare de bine interioară, în felul acesta vor veni și alte lucruri bune.

Dragon

A greși e omenește, dar trebuie să te și oprești la un moment dat. Totul are o limită, nu te culca pe o ureche. Nu vei fi iertat la nesfârșit, mai ales când e vorba de sentimentele partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Păstrează lacrimile pentru acele momente de neuitat. Nu te mai supăra și nu mai pune la suflet tot ce auzi în jur, tu știi foarte bine cine ești. Ce contează ce spun oamenii care nici nu te cunosc?

Cal

Închide ochii și lasă-ți imaginația să zboare prin locuri incredibile. Este o zi în care visele pot deveni realitate cât ai bate din palme. Totul este să prinzi din mers ce trebuie să faci pentru a fi fericit.

Capră / Oaie

Nu aștepta nimic de la ceilalți. Ia-ți inima în dinți și fă tot ce te taie capul, nu-ți fie teamă că lucrurile nu vor ieși perfect. Lecția nu este despre perfecțiune, ci despre trăiri în adevăratul sens al cuvântului.

Maimuță

Scapă de stresul acumulat în ultima vreme. Nu mai ești tu de când ai scăpat lucrurile de sub control. S-au adunat prea multe și existe șanse mari să răbufnești. Ai grijă pe cine-ți verși nervii.

Cocoș

Ți se cer atât de multe favoruri încât nu știi de unde să începi. Poate ar fi timpul să te gândești mai mult la tine, pune-i pe locul doi pe ceilalți. Fii puțin egoist, nu strică.

Câine

Este foarte posibil să se înfiripe o frumoasă poveste de dragoste. Nativii aflați într-o relație trăiesc momente de neuitat alături de jumătățile lor. Amintirile vor dăinui ani buni de acum înainte.

Mistreț

O sumă de bani intră în conturile tale. E bine venită, oricum aveai nevoie pentru datorii și facturii. S-au adunat cam multe, asta pentru că ți-a plăcut să cheltui de sărbători.

ADVERTISEMENT