Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 19 mai 2024. Șobolanii își îndeplinesc o mare dorință

Zodiac chinezesc. Predicțiile zilei de duminică, 19 mai 2024. Ce au rezervat astrele pentru nativi, la final de weekend?
18.05.2024 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru duminica 19 mai 2024 Sobolanii isi indeplinesc o mare dorinta
Ce vești primesc nativii. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc. Descoperă predicțiile zilei de duminică, 19 mai 2024. Ce au rezervat astrele pentru fiecare nativ în parte, la final de weekend. Se prevestesc multe clipe minunate și care vor fi o lecție de viață.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 19 mai 2024

Șobolan

Șobolanii vor trăi duminică ziua la care au visat. Li se va îndeplini o mare dorință. Își vor ieși din zona de confort și vor fi recunoscători Universului pentru ceea le-a oferit la final de weeekend.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolul nu va dori să facă pace cu o persoană, după ce aceasta i-a greșit și îi va cere iertare. Bivolul trebuie să cântărească atent situația, căci altfel va avea foarte mult de suferit.

Tigru

Tigrul nu-și mai încape de fericire. Va primi un apel la care a visat de multă vreme. În sfârșit, se va simți așa cum a visat o viață întreagă, împlinit. Tigrul nu va permite nimănui să-i strice fericire.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele își dorește mai mult spațiu pentru el, așa că își va exprima această dorință în mod repetat celor din jur. Va deranja pentru o perioadă, dar se va face înțeles în cele din urmă.

Dragon

Dragonul va da lovitura în afaceri. Își deschide un business  care îi va fi de mare folos. De asemenea, îi va impresiona pe cei dragi prin ambiția sa și va fi o putere a exemplului, de motivație de a ridica munții din loc.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele are parte de o mică cumpănă la final de weekend, dar în cele din urmă va soluționa totul. Îi vor sări în sprijin mai multe persoane și în cele din urmă se va putea odihni liniștit la noapte.

Cal

Calul nu va mai permite nimănui să-i strice liniștea. Își dorește să fie împăcat cu el însuși și să nu mai ia în seamă opiniile celor din jurul său. Crede că este momentul să se prioritizeze.

ADVERTISEMENT

Capră

Capra începe un program de slăbit. Se va adapta cu ușurință și va pierde din kilograme. Capra va impresiona prin silueta sa, în următoarele luni și va stârnit chiar invidii.

Maimuță

Maimuța va descoperi că s-a înșelat în privința unei persoane. Va descoperi o altă latură a acesteia și nu va mai permite nimănui să-i schimbe opinia. Maimuța va fi foarte axată pe sine.

Cocoș

Cocoșul va fi zbuciumat de o veste la început de zi, dar își va reveni. Își va da seama cât de falsă a fost lumea din jurul lui și va fi mai selectiv. La fel ca Maimuța se va axa doar pe propria persoană.

Câine

Câinele se va lăsa pe sine și va face o faptă bună. Va sprijini pe cineva moral și financiar și va da dovadă de un mare altruism. Multă lume îl va aprecia și îi va face cunoscute faptele binevoitoare.

Mistreț

Mistrețul se va înlătura de o persoană care i-a făcut rău. Nu-i va mai acorda nicio șansă și va încheia orice legătură cu ea. Mistrețul va fi în al nouălea cer și va începe un capitol nou în viața sa.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României