Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 2 octombrie 2022. Șobolanii descoperă un adevăr dureros

Zodiac chinezesc pentru ziua de duminică, 2 octombrie 2022: Unele zodii culeg roadele muncii după o săptămână, altele au necazuri.
01.10.2022 | 14:16
Zodiac chinezesc pentru duminica 2 octombrie 2022 Sobolanii descopera un adevar dureros
Zodiac chinezesc pentru duminică, 2 octombrie. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de duminică, 2 octombrie 2022, aduce câteva provocări mai ales pentru Șobolani.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 2 octombrie 2022

Șobolanii vor fi puși în tot felul de situații complicate. Află niște adevăruri neplăcute. Cineva i-a mințit, iar acum vor descoperi totul.

ADVERTISEMENT

Șerpii vor încheia săptămâna în glorie. Dacă trag linie, observă cât de multe lucruri au realizat fără să tureze forțele neapărat. Viitorul sună promițător pentru ei. Oile, în schimb, termină săptămâna cu niște restanțe, poate chiar unele datorii morale față de cineva. Trebuie să se revanșeze.

Dragonii au parte de întâlniri cu persoanele dragi. Pot organiza inclusiv o cină mare. Duminica o vor petrece, așadar, alături de apropiați.

ADVERTISEMENT

Caii zodiacului chinezesc se vor implica în activități noi. Sunt foarte buni la organizat evenimente și îi vor surprinde pe toți cu abilitățile lor, cu capacitatea de persuasiune.

Câinii se trezesc pe picior de ceartă

Câinii sunt puși pe ceartă dimineața, dar seara se mai calmează. Se plâng de tot felul de atitudini ale celor din jur. Nimic nu le convine. Poate că nu le-ar strica să se plimbe singuri prin natură, să-și mai limpezească gândurile.

ADVERTISEMENT

Tigrii trăiesc o zi romantică. Fac surprize persoanei iubite și se simt extraordinar. Iepurii profită de o portiță care rămâne deschisă și evoluează rapid la nivel profesional. Chiar dacă e duminică, unii mai și muncesc!

Cocoșii se antrenează pentru un eveniment important care va avea loc în curând în viața lor. Mistreții sunt puși pe fapte mari, dar au nevoie de ajutor. Nu toată lumea va fi atât de săritoare pe cât se așteaptă.

ADVERTISEMENT

Maimuțele lasă în urmă niște amintiri neplăcute. Nu vor să își mai încarce mintea cu lucruri negative. Bivolii au șansa de a o lua de la zero, iar de data asta astrele sunt de partea lor. Trebuie să profite din plin de aspectele favorabile din viața lor. Duminică începe o etapă nouă, frumoasă.

 

ADVERTISEMENT