Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 20 septembrie 2020. Zi frumoasă din punct de vedere sentimental

19.09.2020 | 11:38
Zodiac chinezesc pentru duminica 20 septembrie 2020 Zi frumoasa din punct de vedere sentimental
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt evenimentele și întâmplările de care se vor bucura semnele zodiacale pe parcursul zilei de duminică, 20 septembrie 2020.

Zodiacul chinezesc aduce momente minunate alături de persoanele dragi, șansa de a începe noi relații sentimentale, dar și numeroase plimbări și ieșiri în oraș.

ADVERTISEMENT

Citește în rândurile de mai jos previziunile complete pentru fiecare zodie în parte. FANATIK îți spune de ce trebuie să te ferești sau ce bucurii ți-a rezervat ultima zi de weekend.

Zodiac chinezesc: duminică, 20 septembrie 2020, pentru toate zodiile

Șobolan

Povestea de dragoste merge pe drumul cel bun. Este un moment prielnic pentru a trece la următorul nivel sau pentru a-i face o surpriză plăcută jumătății tale.

ADVERTISEMENT

Bivol

Sentimente contradictorii legat de partenerul de viață. Te simți rănit și nu știi ce decizie să iei mai departe. Ar fi bine să te consulți cu cineva în care ai maximă încredere.

Tigru

Stai cu ochii pe ceas ca pe butelie. Ești extrem de nerăbdător și abia aștepți să pleci undeva la aer curat să te relaxezi. Nu ai nevoie de compania nimănui, e de ajuns să pleci.

ADVERTISEMENT

Iepure

Sinceritatea ta debordantă i-ar putea deranja pe cei din jur. Fii prudent și încearcă să nu-i rănești pe cei dragi, s-ar putea să nu mai poți repara unele situații.

Dragon

Ai atâta planuri și nici măcar nu știi de unde să începi. Ia lucrurile pe rând și nu te aglomera aiurea. Este foarte important să ai timp de un mic respiro, ai nevoie de o pauză.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu ai niciun chef de viață și te trezești cu fața la perete. Ai impresia că toată lumea s-a aliniat împotriva ta, dar nu este chiar așa. Nu mai fii dur cu cei din jur.

Cal

În ultima vreme ai tot amânat vizita la medic, fii mai atent la sănătate. Nu neglija simptomele pe care organismul ți se oferă. Grija pentru tine este mai presus de orice.

Capră/Oaie

Noroc la bani. Dacă până acum ai fost nevoit să strângi cureaua, acum ai suficiente finanțe pentru o mică excursie. Nu mai amâna și dă o fugă până la mare.

Maimuță

Ai toate șansele să fii lovit de săgeata lui Cupidon. Nu este cazul să mai faci mofturi, acceptă destinul care ți-a fost rezervat. Cine știe, poate chiar vei avea parte de o relație de lungă durată.

Cocoș

Stai departe de conflicte și nu pune paie pe foc. Păstrează-ți părerile pentru tine și nu mai alimenta zvonurile pe care le auzi în stânga și-n dreapta.

Câine

Stai puțin pe loc și bucură-te de reușita profesională. Este un moment ideal pentru a sărbători primirea unui post mai bun sau a unui salariu pe măsura muncii depuse.

Mistreț

Zi minunată din punct de vedere al emoțiilor. Persoana după care ți s-au aprins călcâiele îți răspunde la sentimente. Invit-o la o cafea sau la o plimbare unde să fiți numai voi doi.

ADVERTISEMENT