Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 21 martie. Maimuța are probleme în dragoste

20.03.2021 | 12:51
Zodiac chinezesc pentru duminica 21 martie Maimuta are probleme in dragoste
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc de duminică, 21 martie, o zi în care s-ar putea să ai probleme în dragoste, mai ales dacă ești născut sub semnul Maimuței. Dacă vrei să le rezolvi, trebuie să discuți calm și pe îndelete cu partenerul de viață.

În plus, s-ar putea ca la primele ore ale dimineții să pleci într-o scurtă călătorie în interes de serviciu. Nu e cel mai plăcut mod de a-ți petrece ultima zi de weekend, dar încearcă să gândești pozitiv.

ADVERTISEMENT

Te numeri printre nativii din zodia Mistrețului de Pământ? Poți să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil. Asta pentru că primești vești bune în legătură cu o sumă de bani care urmează să îți intre în cont.

Așa arată zodiacul zilei de duminică, 21 martie

Șobolan

Ai avut o colaborare fructuoasă din punct de vedere profesional și e timpul să culegi roadele. După-amiază s-ar putea ca relaţiile sentimentale să nu meargă prea bine, dar poți apela cu încredere la un prieten.

ADVERTISEMENT

Bivol

După o perioadă nu tocmai favorabilă din punct de vedere sentimental, se pare că norocul îți surâde din nou. Faci cunoștință cu o persoană care te cucerește de la prima privire și nu e exclus să se înfiripe o idilă.

Tigru

Ai probleme financiare și nu reușești să găsești cele mai bune soluții. Poate ar trebui să te odihnești puțin înainte. Nu de alta, dar ai neglijat prea mult semnele pe care ți le transmite propriul corp.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai o groază de probleme de rezolvat și trebuie să-ți planifici cât mai bine pașii dacă nu vrei să consumi energia inutil. La cât ești de încăpățânat, nu ne miră că vrei să refuzi ajutorul prietenilor, deși ți-ar prinde bine.

Dragon

Ești foarte bine dispus, iar relaţiile cu anturajul decurg fără probleme. Singurul lucru care nu te mulţumeşte pe deplin ține de situația financiară. Spre seară, s-ar putea să uiți și de această problemă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Debordezi de imaginație și ar trebuie să profiți, dacă vrei să ai succes în afaceri. Planurile pe care ți le faci se vor concretiza rapid şi vor aduce satisfacţii financiare.

Cal

Toate ușile ți se deschid, datorită prezenței de spirit de care dai dovadă. Pot să te ocupi de afaceri şi să faci investiţii pentru cămin, dar evită discuțiile în contradictoriu.

Capră/Oaie

Începi o activitate care îți va aduce mari satisfacţii profesionale şi financiare. Chiar dacă e weekend, muncești într-un ritm alert, mânat de dorința de a duce la bun sfârșit toate proiectele.

Maimuță

Pleci într-o călătorie în interes de serviciu, fie că îți place, fie că nu. Relaţiile sentimentale s-ar putea să fie puţin tensionate, așa că încearcă să porți orice discuție pe un ton calm.

Cocoș

Ești plin de energie şi cei din jur îți apreciază ideile, așa că trebuie să profiți de ocazie. Încearcă, însă, să te și relaxezi în același timp, că doar e weekend. Ce rost are să-ți bați capul cu tot felul de probleme?

Câine

O rudă apropiată s-ar putea să te indispună, dar nu e cazul să răbufnești. Totuşi, mai târziu, sfaturile ei se vor dovedi extrem de utile. Trebuie doar să ai puțină răbdare.

Mistreț

Primești vești bune în legătură cu o sumă de bani care urmează să îți intre în cont, iar partenerul de viață abia își mai încape în piele de bucurie. Puteți acum să vă faceți împreună planuri de viitor.

ADVERTISEMENT