Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 22 noiembrie 2020. Câinele traversează o perioadă neagră

21.11.2020 | 14:17
Zodiac chinezesc pentru duminica 22 noiembrie 2020 Cainele traverseaza o perioada neagra
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de duminică, 22 noiembrie 2020, le aduce semnelor zodiacale emoții, stări de tot felul, evenimente plăcute, dar și probleme, în special legat de carieră și partea financiară. 

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru cele 12 zodii este să ia o mică pauză și să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante. Prietenii și timpul petrecut cu familia ar trebui îmbinate la final de săptămână. Echilibrul este extrem de important.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, persoanele născute în zodia Iepure trebuie să fie mai atente la persoanele din jur, în timp ce Cocoșul este sfătuit să lase pe planul doi amicii și să petreacă mai mult timp cu familia, cu cei dragi.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 22 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie la rând

Șobolan

Ești cu gândul în altă parte și s-ar putea să pierzi anumite lucruri sau momente alături de oamenii dragi. Stai cu picioarele pe pământ, nu mai visa la cai verzi pe pereți. Fii realist și construiește viitorul treaptă cu treaptă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești mai fericit ca niciodată de când ți-ai întâlnit sufletul pereche. Săgeata lui Cupidon a fost bine intenționată, profită de clipele de neuitat în compania partenerul de viață. Faceți ceva deosebit împreună.

Tigru

Te lovești de tot felul de situații în viața profesională. Recunoaște că ai nevoie de ajutor, poate nu ar strica să faci unele cursuri sau să te lași îndrumat de o persoană mult mai experimentată decât tine.

ADVERTISEMENT

Iepure

În ultima perioadă ai început să te simți precum buricul pământului, lucru care nu este deloc pe placul prietenilor din gașcă. Ai grijă cum te comporți în continuare, s-ar putea să nu mai fii chemat la petreceri sau alte evenimente.

Dragon

Ești captivant pentru cei din jur, dar s-ar putea să creezi ceva confuzie. Una spui, alta gândești. Această indecizie și incertitudine te-ar putea afecta serios. Deschide bine ochii, este în interesul tău!

ADVERTISEMENT

Șarpe

Uneori ești de neînțeles, la fel se întâmplă și acum când partenerul de viață nu știe cum să te mai ia. Orice ar spune nu-ți convine și treci mereu peste cuvântul ei/lui. Vrei să fie întotdeauna ca tine.

Cal

Vrei să rămâi în memoria persoanelor dragi, dar te străduiești prea mult. Uneori ești dramatic și îți faci intrări care nu sunt privite cu ochi buni. Atrage atenția în alt mod, fii pozitiv și optimist.

Capră / Oaie

Ești tot mai suspect legat de partenerul de viață. Înainte de a te arunca în acuzații și cuvinte pe care nu le mai poți retrage discută deschis cu jumătatea ta. Pune cărțile pe față, fii sincer și vei primi același lucru.

Maimuță

Traversezi o perioadă emoționantă, cu stări puternice și evenimente lacrimogene. Ești tot mai nostalgic și te gândești la trecut, în ideea că acolo totul era bine. Te înșeli amarnic, privește mai mult în viitor.

Cocoș

Legăturile cu prietenii sunt foarte importante pentru tine, dar ar fi bine să nu le pui pe primul loc. Nu uita de familie și de oamenii care te-au susținut și te-au ridicat de jos când ți-a fost cel mai greu.

Câine

Nimic nu iese cum trebuie și nu-ți mai vezi capul de probleme. Ai o perioadă neagră din toate punctele de vedere, nu știi pe unde să mai scoți cămașa. Nu te alarma, va răsări și soarele pe strada ta. Trebuie să ai răbdare.

Mistreț

Ți-ai pus în minte niște obiective clare, dar asta nu înseamnă că trebuie să treci peste cuvântul celor din jur. Beneficiezi de suficientă încredere în forțele proprii pentru a duce la capăt toate planurile din agendă.

ADVERTISEMENT