Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 23 mai 2021. Surprize de proporții pentru unii nativi

FANATIK vă aduce zodiacul chinezesc pentru duminică, 23 mai 2021. Unii nativi vor avea parte de surprize de proporții
22.05.2021 | 16:32
Zodiac chinezesc pentru duminica 23 mai 2021 Surprize de proportii pentru unii nativi
ADVERTISEMENT

Astologii din Orient preconizează că se vor întâmpla lucruri deosebite în viețile zodiilor. Acestea se vor bucura de apariția unor oameni cărora le duceau dorul, vor avea discuții interesante cu partenerii de viață, vor întâlni oameni speciali sau vor participa la reuniuni amicale sau familiale reușite.

În schimb, există posibilitatea apariției unor momente tensionate. Sunt probleme mai vechi ce tind să se facă simțite după vreo două pahare sau când toată familia se strânge.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru duminică, 23 mai 2021

Șobolan

Ziua aduce o reuniune cu prietenii, vă bucurați că aveți șansa să petreceți timp împreună. Aveți parte de clipe frumoase, distracție și voie bună.

Bivol

Partenerul de viață vine cu o supriză de proporții. Sunt multe șanse să apară o cerere în căsătorie sau o veste mare cu privire la sosirea pe lume a unui copil.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai parte de drumuri. Trebuie să rezolvi unele chestiuni ce țin de o colaborare sau o afacere pe cont propriu. Poate vei avea posibilitatea semnării unui contract important sau a demarării lucrărilor la un nou proiect.

Iepure

Nu e chiar liberă ziua, dar profiți că nu trebuie să pleci de acasă pentru a termina cu treburile casnice. Reușești să pui la punct multe lucruri și ai satisfația că ai fost productiv.

ADVERTISEMENT

Dragon

Duminica nu e zi liberă pentru toată lumea, așa că nu prea ai de ales. La locul de muncă timpul va trece greu, nu ai prea multe de făcut și plictiseala își spune cuvântul.

Șarpe

Aveți un motiv de sărbătoare și vă strângeți toată familia. Una caldă, alta rece. Distracția și voia bună nu lipsesc, la fel și conflictele dintre unii membri. Neînțelegerile trec repede, iar ziua se termină frumos.

ADVERTISEMENT

Cal

Unele probleme de sănătate îți aduc îngrijorări în ultima vreme. Trebuie să îți iei inima în dinți și să-i faci o vizită medicului.

Capră/Oaie

Unul din prietenii apropiați are nevoie de ajutorul tău, de un sfat și de sprijin moral. Petreceți ore bune împreună, iar, la final, sunteți amândoi împăcați și fericiți că vă aveți unul pe altul.

Maimuță

Un conflict spontan cu partenerul de viață are tendința să strice toată această zi. Totuși, revine la sentimente mai bune, își dă seama că a exagerat și totul se va rezolva.

Cocoș

Îți petreci ziua cu activități plăcute, în aer liber. Te vei bucura de hobby-uri și de prezența oamenilor dragi și vei reuși să-ți încarci bateriile pentru săptămâna ce va urma.

Câine

Oricât ai încercat să eviți discuțiile tensionate din sânul familiei, se pare că acestea tot și-au făcut apariția. Momentul are multe șanse să strice cheful tuturor, așa că cel mai bine e să treceți peste el cât mai repede.

Mistreț

Ai parte de o întâmplare deosebită, care a apărut pe neașteptate. La reuniunea cu oamenii apropiați apare și o persoană care îți trezește interesul. Vei face tot ce-ți stă în putință pentru a afla mai multe despre ea.

ADVERTISEMENT