Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 23 octombrie 2022. Bivolii și Dragonii au parte de surprize frumoase

Zodiacul chinezesc pentru ziua de duminică, 23 octombrie 2022: cele mai importante previziuni ale horoscopului asiatic. Cum se încheie săptămâna?
22.10.2022 | 10:49
Zodiac chinezesc pentru duminica 23 octombrie 2022 Bivolii si Dragonii au parte de surprize frumoase
Zodiac chinezesc pentru duminică, 23 octombrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Ziua de duminică, 23 octombrie 2022, va aduce multe surprize frumoase mai ales pentru Bivoli și Dragoni. Iată previziunile zodiacului chinezesc!

Zodiac chinezesc pentru duminică, 23 octombrie 2022

Bivolii și Dragonii trebuie să se aștepte la o zi de neuitat. Totul se va schimba în viața lor. Multe din planurile lor s-ar putea să primească OK-uri de acolo de unde nu se vor aștepta.

ADVERTISEMENT

Maimuțele își fac tot felul de idei, se implică în activități care mai de care mai interesante. Sunt decise să nu mai lase de la ele și să dovedească tuturor de ce sunt capabili.

Șobolanii au de-a face cu persoane care nu le vor binele. Îi pot recunoaște după privire, așa că ar fi bine să îi evite. Cocoșii vor încheia săptămâna relaxându-se. Au fost câteva zile destul de grele, iar acum acești nativi merită să se răsfețe puțintel.

ADVERTISEMENT

Câinii au parte de clipe de neuitat

Tigrii recurg la tot felul de tertipuri pentru a câștiga teren în fața persoanei pe care au pus ochii. Sunt niște cuceritori prin definiție! Cât despre Cai, aceștia sunt ceva mai posomorâți. Nu prea au chef de vorbă și refuză anumite invitații făcute de prietenii în oraș.

Oile din zodiacul chinezesc vor și ele să fie singure, să își pună ordine în gânduri. Descoperă niște adevăruri care le pot da peste cap în perioada următoare. Câinii au parte de multe momente fantastice mai ales în a doua parte a zilei. Vor reuși să își îndeplinească un vis important.

ADVERTISEMENT

Cât despre Șerpi, aceștia au o duminică destul de confuză. Se produc multe suișuri și coborâșuri în viața lor, așa că trebuie să fie extrem de atenți la lucrurile pe care le spun. Unii oameni se pot folosi de sensibilitățile lor.

Iepurii se concentrează mai mult asupra promisiunilor pe care le-au făcut față de cineva. Nu vor să fie arătați cu degetul ca neserioși. Mistreții sunt toată ziua pe drumuri. Au poftă de călătorit.

ADVERTISEMENT