Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 24 mai 2020. Șerpii tratează iubirea mult prea serios și riscă să o piardă

23.05.2020 | 15:41
Zodiac chinezesc pentru duminica 24 mai 2020 Serpii trateaza iubirea mult prea serios si risca sa o piarda
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de duminică, 24 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă îți doreai să ai parte de un sfârșit de săptămână liniștit, alături de cei dragi. Poți uita pentru o clipă locul de muncă și responsabilitățile lui, că doar nu pleacă nicăieri și să îți răsfeți persoana iubită.

Ce surprize ți-au pregătit astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de duminică, 24 mai

Iar dacă ești născut sub semnul Șarpelui, cu atât mai mult trebuie să faci acest lucru. Nu de alta, dar ai cam neglijat partenerul de viață sau poate că ai luat mult prea în serios relația voastră și ar fi cazul să faci o pauză. Distrează-te, bucură-te de ce trăiești acum și lasă lucrurile să vină de la sine

ADVERTISEMENT

Șobolan

Amintește-ți cum ai rezolvat cu succes o situație dificilă din trecut, pentru că rețeta de atunci poate funcţiona la fel de bine şi în acest moment. Fie că ai urmat un tratament şi ai scăpat de o problemă de sănătate, fie că ai aplanat cu brio un conflict, merită să arunci o privire înapoi şi să faci același lucru. Nu este neapărat nevoie să găsești noi soluţii, când ai deja una verificată şi eficientă. Fii optimist, totul se va redresa ca prin farmec!

Bivol

Ca să recapeți controlul deplin asupra unei situaţii, primul lucru este să faci un pas înapoi ca să poți privi din exterior, nu din miezul evenimentelor. Detaşează-te de tot ceea ce ți se petrece sub ochi, pentru că numai aşa vei descoperi toate fisurile, punctele slabe, sau dimpotrivă, cele mai bune căi şi soluţii. Așadar, prefă-te pentru o zi că această situaţie nu-ți aparține, nu te priveşte, ci e a altei persoane și trebuie s-o analizezi din afară, obiectiv, la rece. Vei reuşi de minune şi totul va reveni la normal.

ADVERTISEMENT

Tigru

Când suferi, nu e chiar cel mai rău lucru care se poate întâmpla, pentru că uneori şi suferinţa are rolul ei. Acela de a-ți pune credinţa la încercare, de a-ți testa capacitatea de a-ți aduna forţele pentru a trece peste orice impas cu ambiţie şi curaj. Nu te teme de situaţiile care nu merg în sensul dorit. După ce vei trece peste ele cu brio, vei avea o impresie şi mai bună despre tine, descoperind încă o dată că uneori suferinţa te face şi mai puternic. Doare pe moment, însă, mâine va fi bine, ai încredere!

Iepure

Nu te întrista dacă un răspuns mult aşteptat sau o soluţie necesară întârzie. Uneori, programarea ta nu este sincronizată cu programarea divină, deci tot ce poţi face e să accepţi ritmul acesta mai lent de evoluţie. Ştii cum se spune: toate la momentul potrivit. E nevoie de mai mult timp ca unele lucruri să se materializeze, chiar dacă ai vrea roade imediate. Deci, cel mai bine ar fi să te liniştești şi să-ți imaginezi cum va fi la final. Totul vine exact atunci când îți e scris, răbdare!

ADVERTISEMENT

Dragon

Poate iubești pe cineva în taină, dar încă nu ştii foarte multe despre acea persoană și nu ai curajul să te apropii de ea. Nu ai motive de suspiciune, e doar nevoie de mai multă comunicare pentru a afla mai multe unul despre celălalt. Caută orice ocazie de a sta faţă în faţă cu acea persoană pentru a discuta despre ceea ce gândeşte fieca-re, despre visele și aspirațiile fiecăruia . Puteţi descoperi puncte comune care vor da încredere şi curaj să dezvolţi mai serios această relaţie.

Șarpe

Iubirea nu trebuie privită chiar atât de serios, pentru că uneori merită să o tratezi ca pe o joacă, cel puţin acum, cât e la început. Distrează-te, simte-te bine, fă declaraţii în glumă, pentru că şi cel care le primeşte tratează iubirea în acelaşi ton. După ce vă veţi cunoaşte mai bine, amândoi veţi începe să vă implicaţi mai serios, dar acum, cât timp e doar o aventură inofensivă, merită să vă jucaţi liber, fără atâtea reguli şi aşteptări. Gândește că, momentan, e doar un flirt, o escapadă, şi abia peste câteva zile vei putea trasa o direcţie mai clară acestei posibile idile.

ADVERTISEMENT

Cal

Ca să te simţi în siguranţă, e bine să renunţi la acea acţiune de care îți este teamă. Un abandon nu e dovadă de laşitate, ci dimpotrivă, poate fi cea mai bună măsură de protecţie pentru a merge pe un teren solid. Nu lua după tine ceea ce îți inspiră frică, nu continua ceva ce simţi că nu va avea efectele dorite, ci mai bine renunță pentru a putea merge mai departe. Stai puțin şi gândește-te ce nu-ți mai este de folos în pla-nurile aflate deja în derulare şi lăsă-le acum aici, ca pe bagajul de care nu mai avei nevoie. Vei vedea ce uşor se va putea înainta.

Capră/Oaie

Ai învăţat, în timp, de la viaţă tot ce îți este de ajutor pentru a merge mai departe fără teamă, iar provocarea de acum nu e deloc periculoasă, ci o lecţie prețioasă despre responsabilitate. Examenele vieţii se adună unul câte unul pentru a căpăta experienţă şi a scăpa de nesiguranţă sau teamă, deci acceptă evenimentele actuale, oricât de dificile ar părea la prima vedere. Efectele lor vor fi benefice pentru a mai creşte, a mai învăța ceva şi a te mai maturiza.

Maimuță

Prezența ta îi intimidează pe unii încât îi vezi că se retrag în banca lor și nu mai au curaj să spună nimic. E semn de respect, de admirație, deci ai o oarecare autoritate asupra acestora și te poți folosi de această postură pentru a-ți impune propriile re-guli. Mai de frică, mai de respect, le vor accepta, deci acum e momentul tău de suc-ces în fața rivalilor cu care duci o luptă acerbă pentru o poziție. Deții un avantaj în fața lor și merită să-l valorifici la maximum pentru a-ți asigura ascensiunea spre un scop pentru care și ceilalți se luptă, dar azi… ești favoritul!

Cocoș

Aștepți o aprobare sau un document oficial care să-ți asigure evoluția spre etapele viitoare. Fără acea semnătură, nu poți merge mai departe, depinzi de ea, altfel riști să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli cumva. Fă tot posibilul să obții acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca să nu investești inutil bani, energie și timp într-o direcție care nu este susținută de legi clare. Nici nu știi cum te poți alege cu vreo sancțiune dacă ignori aspectul legal al planurilor demarate, deci nu bâjbâi pe căi nesigure!

Câine

Ai alături o persoană cu picioarele pe pământ care te mai trage uneori de mânecă, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, așa cum ți-ar plăcea să fie lucrurile. E foarte realist, poate prea mult și îți mai taie elanul creator, dar uneori e bine să te trezești la realitate și să vezi lucrurile exact așa cum sunt. Acea persoană te ajută să fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca să fie adevărate, deci ascultă cu atenție ce-ți spune. Vorbește din experiență, pentru că a fost și ea în aceeași postură și știe să te îndrume în așa fel încât să nu rătăcești pe căi imposibil de atins.

Mistreț

Este o zi cu totul specială pentru tine, deoarece deții toate calitățile necesare pentru a te remarca și a culege laurii unei victorii de toată splendoarea. E bine că țintești spre cele mai înalte vârfuri, căci nu te mulțumești cu puțin, de aceea nu trebuie să bați deloc în retragere dacă ai contracandidați la fel de buni sau chiar persoane de elită cu care, altădată, nu ai fi avut curajul să te compari. Azi poți ieși primul din orice confruntare de forțe, spre satisfacția și mândria ta deplină!

ADVERTISEMENT