ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 25 octombrie 2020. Maimuța ar putea da lovitura în dragoste

Autor: Andreea Stanaringa | 24.10.2020 | 14:54
Zodiac chinezesc pentru duminică, 25 octombrie 2020. Maimuța ar putea da lovitura în dragoste
Zodiac chinezesc pentru duminica, 25 octombrie 2020. Sursa foto: chinesenewyear.net

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 25 octombrie 2020, vine cu vești bune pentru unii nativi, dar și cu întâmplări neprevăzute pentru alții.

ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient prevăd o zi încărcată pentru anumite semne zodiacale, pe care le îndeamnă să-și păstreze calmul și să fie temperate.

FANATIK îți aduce previziunile și întâmplările pentru ultima zi a săptămânii. Citește mai jos și află cum va decurge ziua pentru tine.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 25 octombrie 2020, pentru fiecare nativ

Șobolan

Vei întâmpina dificultăți în viața amoroasă și nu știi dacă e timpul să închei relația și să mergi mai departe. O persoană cunoscută din trecut te va contacta și îți va propune să colaborați pentru a deschide o afacere de succes. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu faci din orice problemă o catastrofă.

ADVERTISEMENT

Bivol

O veste neplăcută te va tulbura și îți va da emoțiile peste cap. Concentrează-te pe propria persoană și ai grijă cum reacționezi cu privire la situație. Nu intra în conflicte cu persoanele apropiate pentru a nu spune cuvinte pe care le vei regreta.

Tigru

Poți planifica o excursie cu cei apropiați sau cu persoana iubită. Este momentul perfect să petreci timp cu oamenii dragi din jurul tău și să îți sudezi relațiile cu aceștia. În același timp, ai grijă de sănătatea ta și gândește-te la un plan de afacere pentru viitorul apropiat.

Iepure

O rudă are nevoie de ajutorul tău pentru a rezolva o problemă. Păstrează o atitudine pozitivă și vei reuși să faci față acestei zile încărcate. Nu te mai îngrijora din cauza unor lucruri mărunte și trăiește clipa din prezent.

ADVERTISEMENT

Dragon

Câteva momente de tensiune îți tulbură relația cu persoana iubită și te vor face să ai o stare de agitație pe parcursul zilei. Planifică o ieșire în aer liber cu un prieten apropiat și discută cu partenerul atunci când lucrurile se vor calma.

Șarpe

Persoana iubită îți va pregăti o surpriză și îți va reda starea de bine. Poate fi vorba de un cadou material sau de o scurtă excursie într-un loc pe care nu l-ai vizitat până acum. Te pregătești de o schimbare în plan profesional, însă nu este cazul să te agiți. Profită de ultima zi a weekend-ului.

ADVERTISEMENT

Cal

Un conflict între membrii familiei îți tulbură ziua și nu știi cum să acționezi. Discută cu o persoană apropiată și acceptă orice sfat care ți-ar putea fi de folos. Planifică o vacanță singur(ă) sau alături de prieteni și nu amâna până ai suficienți bani.

Capră/ Oaie

Simți nevoia să începi o nouă relație, iar astrele s-au aliniat în favoarea ta. O persoană cunoscută îți propune să vă întâlniți și vei vedea că aveți foarte multe în comun. Păstrează o atitudine deschisă și totul va merge așa cum ți-ai dorit. Ai de făcut o alegere și depinde de tine să alegi ceea ce simți.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Ai câteva probleme de rezolvat în prima parte a zilei și vei avea nevoie de ajutorul cuiva apropiat. Un prieten îți face o invitație la cină și este bine să o accepți, mai ales că este posibil ca jumătatea ta să fie acolo.

Cocoș

Este momentul perfect să faci schimbări în viața ta și să iei decizii importante. Fie că este vorba de schimbări materiale sau în plan sentimental, ai nevoie de un nou început, iar acesta se află chiar în mâinile tale.

Câine

Vei avea parte de o zi liniștită, fie că alegi să o petreci în compania persoanei iubite sau nu. Ar trebui să ai mai multă grijă de tine și să ai grijă la alimentație și la stilul de viață pentru că pot apărea probleme de care vei scăpa cu greu. Ai mai multă încredere în tine și nu te mai gândi la viitor.

ADVERTISEMENT

Mistreț

Primești o sumă mare de bani de la o rudă apropiată și te gândești să o investești în propria locuință. Încearcă să nu cheltui toți banii, mai ales că urmează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!