Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 26 mai 2024. Tigrii își dau seama cine le sunt prieteni adevărați

Zodiac chinezesc. Predicții valablile pentru ziua de duminică, 26 mai 2024. Tigrii vor afla cine le sunt prieteni cu adevărat.
25.05.2024 | 14:47
Zodiac chinezesc pentru duminica 26 mai 2024 Tigrii isi dau seama cine le sunt prieteni adevarati
Predicțiile astrologilor pentru nativi. Sursa foto: The Qi
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc. Cum va fi finalul de weekend pentru nativi. Aceștia vor avea de a face cu experiențe noi, care îi vor scoate din zona de confort și care îi va purta pe culmile succesului în acelaș timp. Tigrii vor descoperi cine le sunt adevărați prieteni.

Zodiac chinezesc. Predicții valabie pentru duminică, 26 mai 2024

Șobolan

Șobolanii vor avea de rezolvat o problemă majoră. În cele din urmă vor reuși, căci vor primi la rândul lor o mână de ajutor. Șobolanii vor fi recunoscători pentru cele primite de la Univers până acum.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii vor fi în al nouălea cer. Cineva din trecut îi va contacta și le va propune o colaborare foarte frumoasă. Nativii trebuie să fie recunoscători Universului pentru toate cele de care vor avea parte.

Tigru

Tigrul își va da seama cine îi este prieten cu adevărat și cine nu. O experiență nouă îl va pune la această încercare și îl va determina să își selecteze mai bine oamenii cu care va interacționa de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va realiza cât este de norocos spre deosebire de alte persoane. Va avea parte de o experiență care îl va trezi la realitate. Iepurele va învăța în urma acesteia ceea ce este bine pentru el și ce nu.

Dragon

Dragonul va da uitării o persoană care l-a rănit în plan sentimental. Va realiza că suferința nu-l va aduce pe calea cea bună și că este necesar să se adune pentru a putea merge mai departe de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele va interzice unei persoane să-i mai vorbească cu superioritate. O va pune la punct pe aceasta și se va îndepărta rapid de ea. Astrologii sunt de părere că procedează foarte bine și că mai de mult ar fi trebuit să facă asta.

Cal

Calul va fi uimit de cât de multe lucruri a realizat până acum. Este foarte împăcat cu sine și nu are de gând să se mai abată din drumul său, indiferent de factorii care vor încerca să-l abată.

ADVERTISEMENT

Oaie

Oaia se va lăsa pe sine pentru a ajuta o persoană care chiar are nevoie de ajutor. Altruismul ei va fi foarte apreciat și lăudat către alte persoane. Oaia va fi prezentată precum un exemplu de urmat.

Maimuță

Maimuța va fi uimită de reacția cuiva apropiat. Se va întreba dacă acesta este așa tot timpul și dacă îl poate ajuta în vreun fel. Maimuța trebuie să calculeze bine intenția sa de a sprijini pe cineva.

Cocoș

Cocoșul va investi foarte mulți bani într-o plăcere a sa vinovată. Va dovedi că nu ține cont de opiniile celor din jur și că își urmează instinctele. Mare atenție la cât de mulți bani veți cheltui dacă vă aflați sub acest semn.

Câine

Câinele va fi impresionat de o persoană pe care abia o va cunoaște. Aceasta îi va dărui ceva frumos, iar el nu știe cum să interpreteze. Este bine să analizeze atent, pentru a nu fi atras într-o capcană.

Mistreț

Mistreții vor avea de înfruntat un adevăr dur. Nu va fi ușor, dar în cele din urmă va ieși totul la iveală datorită lor. Trebuie să aibă grijă cum își manifestă sentimentele pentru a nu da greș în continuare.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”