Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 februarie 2021. Dragonii cunosc oameni noi

27.02.2021 | 14:32
Zodiac chinezesc pentru duminica 28 februarie 2021 Dragonii cunosc oameni noi
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 28 februarie 2021, anunță o zi marcată de momente de relaxare și bună dispoziție. Nativii vor profita de ziua liberă pentru a se odihni sau pentru a se reuni cu oamenii apropiați.

Pot să apară diverse neînțelegeri sau conflicte în plan personal. Înțelepții din Orient îndeamnă semnele zodiacale să vorbească mai puțin și să asculte mai mult.

ADVERTISEMENT

În plan financiar, există posibilitatea apariției unor schimbări diverse, nu toate bune. Nici viața sentimentală nu este uitată. Unii dintre nativi au șansa de a cunoaște oameni noi.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Simți nevoia să te știi stăpân pe situație, iar acest lucru poate fi ușor confundat cu dorința de a deține controlul. Nu toți oamenii apropiați se vor simți în largul lor într-o asemenea situație.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai parte de o zi plină de liniște și pace. Este ocazia ideală de a reflecta asupra deciziilor pe care le-ai luat și de a te gândi ce vei face pe viitor.

Tigru

Se anunță un câștig financiar. E vorba de o tranzacție, reușești să vinzi un bun important. Este o zi pe care o așteptai de multă vreme și poate să se termine cu o sărbătoare, alături de cei dragi. Aveți toate motivele.

ADVERTISEMENT

Iepure

Partenerul de viață simte că ceva nu merge bine și vrea cu tot dinadinsul să aveți o discuție pe această temă. Vei avea parte de surprize neplăcute. Are de făcut unele dezvăluiri, care nu te vor bucura prea mult.

Dragon

Reuniunile cu prietenii se vor dovedi cea mai bună idee. Ai șansa de a cunoaște oameni noi, persoane care-ți vor stârni interesul pentru o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ziua aduce surprize neplăcute. Trebuie să rezolvi niște situații neprevăzute, neînțelegeri apărute spontan între membrii familiei sau între prietenii apropiați. Sunt lucuri minore, dar pot ajunge la conflicte de proporții.

Cal

Ai parte de o zi în care vrei să te ocupi de tine. Lași deoparte grijile și treburile și petreci ore bune de odihnă și relaxare, alături de partenerul de viață.

Capră/ Oaie

Apar cheltuieli neprevăzute și care nu-ți aduc prea multă bucurie. Trebuie să achiziționezi un aparat electrocasnic, care a încetat să mai funcționeze subit sau să schimbi unele piese ale mașinii.

Maimuță

Ai parte de o discuție aprinsă cu un prieten apropiat. Ți se reproșează unele lucruri și comportamente, pe care nici măcar nu le-ai sesizat. Poate că e cazul să vorbești mai puțin și să asculți mai bine ce au de spus oamenii din jur.

Cocoș

Ziua aduce un drum mai lung. Se poate să mergi în vizită la o persoană care așteaptă sosirea ta de multă vreme sau să faci o plimbare mai lungă, alături de familie, pentru a vă bucura de ziua liberă departe de civilizație, la aer curat.

Câine

Apar mici probleme de sănătate și îți ridică semne de întrebare destul de mari. Ai făcut tot posibilul pentru a te proteja și nici măcar nu-ți poți închipui că ar fi posibil să te îmbolnăvești.

Mistreț

Vrei cu orice preț să vorbești cu rudele mai în vârstă, părinții sau bunicii. Au nevoie de un sfat și esti convins că vei putea să îi ajuți în a-și da seama care este varianta corectă și sigură de a acționa.

ADVERTISEMENT