Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 iunie 2020. Tigrul este înșelat de o persoană de încredere

27.06.2020 | 19:59
Zodiac chinezesc pentru duminica 28 iunie 2020 Tigrul este inselat de o persoana de incredere
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de duminică, 28 iunie 2020, care vine cu evenimente neplăcute pentru unele zodii care sunt trădate de persoane în care aveau maximă încredere. Mai exact, este vorba de Bivol și Dragon care au parte de dezamăgiri imense.

Nici alte zodii nu stau bine la capitolul încredere în această zi de weekend, însă spre final lucrurile se aranjează în favoarea lor. Spre exemplu, Calul este supărat că nu se mai înțelege cu partenerul de viață ca la început, motiv serios de despărțire.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile următoare care sunt previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale, potrivit marilor înțelepți din Orient.

Zodiac chinezesc: duminică, 28 iunie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ai parte de o surpriză uriașă în relația de cuplu. Partenerul de viață ascunde ceva, dar este de bun augur pentru că a pregătit o petrecere pentru aniversarea voastră.

ADVERTISEMENT

Bivol

Trădarea doare, mai ales când vine din partea persoanei în care aveai cea mai mare încredere. Nu este cazul să îți plângi de milă, treci peste cu capul sus.

Tigru

Este doar o chestiune de timp până dai uitării vechea relație. Nu-ți pierde răbdarea, în curând vei întâlni persoana care se va dovedi jumătatea ta.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu te mai ascunde după deget și recunoaște că nu te simți confortabil la locul de muncă. Nu te plafona și încearcă să-ți cauți un alt serviciu.

Dragon

Descoperi cu stupoare că ai fost trădat în cel mai urât mod. Colegii și-au asumat meritele pentru un proiect la care ai lucrat nopți la rând și asta nu-ți convine deloc.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Arzi de nerăbdare să ieși în oraș, să te distrezi până răsare soarele. Sună-ți prietenii și pune-te pe dansat. Ai o singură noapte să simți că trăiești din nou.

Cal

Discuțiile interminabile cu partenerul de viață te fac să iei o decizie radicală. Ești sătul de certuri și contradicții, motiv pentru care te-ai hotărât să zici „pas”.

Capră

Ai nevoie de o zi liberă în care să faci ce te taie capul, ca de o gură mare de oxigen. Lasă totul deoparte și fă doar lucrurile care-ți fac plăcere. Este momentul pentru o nouă pasiune.

Maimuță

Vrei să alungi toate amintirile neplăcute, iar pentru asta îți îneci amarul în muncă. Oricât ai încerca să fii de ocupat, mintea tot îți zboară la trecut.

Cocoș

Meriți să fii fericit, indiferent de obstacolele prin care ești nevoit să treci. Ține capul sus, nu renunța la speranță nicio secundă și soarele va răsări și pe strada ta.

Câine

Ești favoritul astrelor. Fii pregătit în această zi pentru aventură, distracție și amintiri de alături gașca ta nebună de prieteni.

Mistreț

Ești prins între ciocan și nicovală. Ai aflat un amănunt important despre un amic, dar nu știi dacă este bine să îl divulgi. Mai bine păstrează secretul.

ADVERTISEMENT