Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 29 ianuarie 2023. Bivolii au remușcări

Zodiac chinezesc pentru ziua de duminciă, 29 ianuarie 2023: previziunile horoscopului asiatic sunt în mare parte unele favorabile.
28.01.2023 | 13:15
Zodiac chinezesc pentru duminica 29 ianuarie 2023 Bivolii au remuscari
Zodiac chinezesc pentru duminică, 29 ianuarie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit zodiacului chinezesc pentru ziua de duminică, 29 ianuarie 2023, Bivolii nu vor fi în cea mai bună formă a lor.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 29 ianuarie 2023

Acești nativi sunt cuprinși de tot felul de remușcări. Dau de necaz după ce li se reproșează din partea unor membri ai familiei o anumită atitudine pe care au avut-o și le-a făcut rău.

ADVERTISEMENT

Șerpii încheie săptămâna în glorie. Toate grijile sunt istorie! Apar câteva surprize frumoase la final de zi din partea lui Cupidon.

Maimuțele încearcă să își regăsească echilibrul, acel stil de viață la care tot tânjesc și de care parcă de fiecare dată se îndepărtează tot mai mult. Pot avea o mare revelație duminică!

ADVERTISEMENT

Oile zodiacului chinezesc își exprimă nemulțumirile într-un mod diplomat. Au parte de susținerea prietenilor. Cât despre Tigrii, aceștia exact invers față de Oi. Nativii Tigru țin nemulțumirile în ei și se închid brusc în fața celorlalți. Sunt destul de necomunicativi, de apatici.

Caii se bucură de mici realizări prin casă. Munca lor este aplaudată de familie. Iepurii renunță la anumite vise de dragul unei persoane și nu regretă deloc această decizie.

ADVERTISEMENT

Șobolanii pornesc pe un nou drum

Câinii și Mistreții au un destin comun în ziua de 29 ianuarie. Acești nativi sunt prinși între ciocan și nicovală exact la fel, în același context, ca acum o săptămână. Se pare că în cazul lor aceleași probleme revin ciclic.

Șobolanii pornesc pe un drum nou din punct de vedere spiritual. Și anume, încep să vadă partea bună a lucrurilor, se apropie mai mult de tot felul de terapii personalizate, de aflarea soluțiilor pentru problemele lor sufletești.

ADVERTISEMENT

Cocoșii rup orice legătură cu persoanele toxice. S-au săturat să mai aibă în jurul lor vampiri energetici.

Dragonii vor avea parte de mici câștiguri financiare chiar dacă e zi de duminică și multă lume nu lucrează. Ei au noroc în orice zi, mai ales dacă vorbim despre bani.

ADVERTISEMENT