Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 3 ianuarie 2021. Șarpele are ce învăța de la ceilalți

02.01.2021 | 10:26
Zodiac chinezesc pentru duminica 3 ianuarie 2021 Sarpele are ce invata de la ceilalti
ADVERTISEMENT

Iubire, discuții și încredere, așa arată zodiacul chinezesc pentru a doua zi de weekend, duminică, 3 ianuarie 2021. Marii înțelepți din Orient anunță o zi bună, ideală pentru familie și prieteni. 

Totodată, înțelepții vin cu sfaturi importante pentru cele 12 semne zodiacale, care au nevoie de susținerea persoanelor dragi pentru a duce la capăt toate planurile pe care le au în minte.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru fiecare zodie în parte sunt aduse de FANATIK. Află și tu care sunt previziunile astrologice pentru acestea în rândurile de mai jos.

Zodiac chinezesc pentru ziua de duminică, 3 ianuarie 2021, pentru fiecare nativ

Șobolan

Totul merge ca pe roate în relația de cuplu. Ai parte de toată iubirea din lume, ce ți-ai putea dori mai mult? O zi perfectă în toate domeniile.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești jovial și fericit peste măsură, fără să ai un motiv anume. Împărtășește din starea ta și celor din jur, oferă bucurie și zâmbete.

Tigru

Partenerul de viață te sufocă cu iubirea sa. Simți nevoia de puțină libertate, nu ezita să-i spui celui de lângă tine ce simți. Nu are de unde să ghicească.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu mai pierde timpul și fă o listă cu planurile pentru următoarea perioadă. Nu mai lăsa totul la voia întâmplării și ia-ți viața în propriile mâini.

Dragon

Profită de aceste momente pentru a recupera din timpul pierdut în trecut. Pune mai mult accent pe viața alături de cei dragi. Stai mai mult pe acasă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Te simți excelent când ești înconjurat de oameni. Adori să asculți ce au de spui ceilalți. Nu ezita să înveți ceva din ce ajunge pe la urechile tale.

Cal

Vești și surprize plăcute din partea unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de mult. Cine știe, poate chiar ai ocazia să faci o mică deplasare în altă localitate.

Capră / Oaie

Greutățile nu te doboară, nu uita asta. Înarmează-te cu răbdare și încredere în forțele proprii și treci cu capul sus peste toate obstacolele.

Maimuță

Ai de luat unele hotărâri importante. Sfătuiește-te cu o persoană de încredere. Este cazul să fii atent mai mult la cei din jur. Poți învăța multe.

Cocoș

Spune tot ce gândești, chiar dacă i-ar putea răni pe ceilalți. Mai bine să fii marginalizat pentru niște vorbe aruncate-n vânt, decât să minți ca să fii acceptat.

Câine

Ești tot mai puternic și încrezător în forțele proprii, și asta mulțumită celor care te-au împins de la spate. Nu uita să le întorci favoarea la nevoie.

Mistreț

Simți gustul aventurii și debordezi de energie. Ești dispus să o iei de la capăt în orice secundă, numai pentru a experimenta locuri și lucruri noi.

ADVERTISEMENT