Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 3 octombrie 2021! Nativii Tigru vor avea o întâlnire memorabilă

Zodiac chinezesc pentru duminică, 3 octombrie 2021! Nativii semnului Tigru au parte o întâlnire pe care nu o vor putea uita vreodată.
02.10.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru duminica 3 octombrie 2021 Nativii Tigru vor avea o intalnire memorabila
Zodiac chinezesc pentru duminică, 3 octombrie 2021 Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru duminică, 3 octombrie 2021, iar previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte anunță o zi cât se poate de bună pentru majoritatea nativilor.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 3 octombrie 2021pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Nativii din Șobolan vor reuși, într-un final, să rezolve problemele pe care le-au tot amânat. Cu toate acestea, reușita lor nu va fi pe deplin apreciată, dar nu trebuie să ia în seamă reproșurile care i se aduc.

ADVERTISEMENT

Bivol

Cei născuți în zodia Bivol trebuie să fie atenți la ceea ce se petrece în jurul lor și să nu îi ignore pe cei apropiați în ciuda faptului că își doresc să se ocupe doar de confortul personal.

Tigru

Nativii din Tigru vor avea parte de o întâlnire memorabilă. Cei care nu au un partener de viață vor avea acum ocazia să rezolve problema singurătății, cheful lor de a se bucura de ceea ce se petrece în jur molipsindu-i de ceilalți.

ADVERTISEMENT

Iepure

Viața sentimentală a celor născuți în zodia Iepure devine din ce în ce mai bună, iar atenția de care se vor bucura din partea partenerului de viață va fi una care le va gâdila, din plin, orgoliul.

Dragon

Cei născuți sub semnul Dragonului vor reuși să termine provocările pe care le au în viața casnică, ceea ce le va umple sufletul de bucuria lucrului bine făcut, iar buna dispoziție pe care o au le-o va transmite și celor din familie.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nativii zodiei Șapte vor dori să chefuiască puțin, reușitele din ultima vreme, atât în plan personal, cât și profesional, îndemnându-i să fie generoși cu apropiații lor.

Cal

Cei născuți în zodia Cal se vor bucura de relaxare în mijlocul naturii, alături de amici apropiați și de familie. Nu este exclus să se simtă bine în jurul unui grătar sau al unei mese câmpenești.

ADVERTISEMENT

Capră / Oaie

Cei din zodia Capră / Oaie vor să se bucure de liniște și să își savureze succesul în mijlocul familiei. De asemenea, atenția pe care o acordă copiilor le va aduce zâmbetul pe figură și lor și celor mici.

Maimuță

Nativii din Maimuță au parte de o zi în care imaginația funcționează la nivel maxim, așa că nu este exclus să pună la cale un plan prin care să reușească să își rotunjească simțitor veniturile.

Cocoș

Cei aflați sub semnul Cocoșului se vor bucura de momente romantice în cazul în care, în prima parte a zilei, vor reuși să fie destul de amabili atunci când li se vor trasa câteva însărcinări casnice.

Câine

Nativii din Câine se vor bucura de o zi liniștită, una în care să își dedice timp introspecției pentru a afla, cu adevărat, care este calea de urmat în viitorul apropiat.

Mistreț

Cei născuți în zodia Mistrețului vor avea parte, în sfârșit, de liniștea pe care și-o doreau de mult timp. Este  zi potrivită pentru a-și încărca bateriile și de a se pregăti pentru o nouă săptămână în care le vor fi puse la încercare puterea și voința.

ADVERTISEMENT