ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru duminică: 30 august 2020. Capra are gânduri de nuntă

Autor: Alexa Serdan | 29.08.2020 | 12:59
Zodiac chinezesc pentru duminică: 30 august 2020. Capra are gânduri de nuntă
Zodiac chinezesc pentru joi, 29 octombrie 2020. Două zodii au parte de o zi plină Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru ultima zi de weekend, duminică, 30 august 2020, vine cu vești surprinzătoare pentru multe dintre semnele zodiacale care se vor bucura de evenimente importante pe plan personal.

ADVERTISEMENT

De asemenea, este o zi excelentă pentru a pune țara la cale, a face planuri de viitor sau pur și simplu pentru relaxare. Așadar, nativii nu se vor plictisi deloc pentru că vor avea activități din plin.

Descoperă care sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. FANATIK ți le aduce numaidecât în rândurile următoare! Află-le și tu!

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: duminică, 30 august 2020, pentru care nativ în parte

Șobolan

O zi numai bună pentru a te gândi ce vrei să faci în viitor. Ascultă-ți instinctul și mergi mai departe pe drumul ales. Ai toate șansele să ajungi acolo unde ți-ai propus.

Bivol

Duminica este potrivită pentru odihnă și relaxare. Nu trebuie să te dai peste cap să mergi undeva unde nu te simți bine, stai acasă și vizionează un film împreună cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ești conștient că nimic nu pică din cer. Trebuie să muncești din greu pentru visele tale, nu aștepta să fii împins de la spate. Ești pe cont propriu, nu uita asta!

Iepure

Ești la capătul puterilor și nu te mai poți concentra. Este momentul să iei o pauză lungă și să-ți încarci bateriile. Perioada următoare va fi una încărcată la serviciu.

ADVERTISEMENT

Dragon

Bucură-te din plin de veștile neașteptate primite de la rude îndepărtate sau prieteni vechi. Poate este cazul să reiei anumite legături, chiar și legat de partea sentimentală.

Șarpe

Dacă simți că ai stricat ceva în relația de dragoste, cere-ți scuze. Nu aștepta să se îngroașe gluma și fii sincer. Nu este un capăt de țară dacă arăți că ai sentimente pentru partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Cal

Lasă deoparte cariera și axează-te mai mult pe viața personală. Ai cam rămas singur în ultima vreme și niciun prieten nu te mai sună să te cheme în oraș, la o cafea.

Capră

Discută sincer cu jumătatea ta și stabiliți care este pasul următor pe care trebuie să-l urmați. Nu exclude căsătoria, poate este momentul să ajungeți la altar.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Ai ceva pe suflet și nu știi cum să o spui? Nu le mai ține pentru tine. Dacă nu ești pregătit să spui ce simți, așterne în agendă gândurile care nu îți dau pace.

Cocoș

Te-ar ajuta enorm să te relaxezi undeva departe de agitația orașului. Nu trebuie să-ți iei niciun bagaj, doar urcă-te în primul tren și evadează. Încarcă-te cu energie pozitivă.

Câine

Profită de ultimele zile de vară și planifică o scurtă excursie într-un loc unde să cunoști oameni noi. Reia legătura cu prietenii vechi, ai multe să le povestești.

Mistreț

Pași importanți legat de carieră. În sfârșit, decizi să urmezi un loc de muncă care îți face plăcere. Nu este exclus să pornești propria afacere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!