Life

Zodiac chinezesc pentru duminică: 30 august 2020. Capra are gânduri de nuntă

29.08.2020 | 12:59
Zodiac chinezesc pentru duminica 30 august 2020 Capra are ganduri de nunta
Zodiac chinezesc pentru joi, 29 octombrie 2020. Două zodii au parte de o zi plină Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ultima zi de weekend, duminică, 30 august 2020, vine cu vești surprinzătoare pentru multe dintre semnele zodiacale care se vor bucura de evenimente importante pe plan personal.

De asemenea, este o zi excelentă pentru a pune țara la cale, a face planuri de viitor sau pur și simplu pentru relaxare. Așadar, nativii nu se vor plictisi deloc pentru că vor avea activități din plin.

ADVERTISEMENT

Descoperă care sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. FANATIK ți le aduce numaidecât în rândurile următoare! Află-le și tu!

Zodiac chinezesc: duminică, 30 august 2020, pentru care nativ în parte

Șobolan

O zi numai bună pentru a te gândi ce vrei să faci în viitor. Ascultă-ți instinctul și mergi mai departe pe drumul ales. Ai toate șansele să ajungi acolo unde ți-ai propus.

ADVERTISEMENT

Bivol

Duminica este potrivită pentru odihnă și relaxare. Nu trebuie să te dai peste cap să mergi undeva unde nu te simți bine, stai acasă și vizionează un film împreună cu cei dragi.

Tigru

Ești conștient că nimic nu pică din cer. Trebuie să muncești din greu pentru visele tale, nu aștepta să fii împins de la spate. Ești pe cont propriu, nu uita asta!

ADVERTISEMENT

Iepure

Ești la capătul puterilor și nu te mai poți concentra. Este momentul să iei o pauză lungă și să-ți încarci bateriile. Perioada următoare va fi una încărcată la serviciu.

Dragon

Bucură-te din plin de veștile neașteptate primite de la rude îndepărtate sau prieteni vechi. Poate este cazul să reiei anumite legături, chiar și legat de partea sentimentală.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Dacă simți că ai stricat ceva în relația de dragoste, cere-ți scuze. Nu aștepta să se îngroașe gluma și fii sincer. Nu este un capăt de țară dacă arăți că ai sentimente pentru partenerul de viață.

Cal

Lasă deoparte cariera și axează-te mai mult pe viața personală. Ai cam rămas singur în ultima vreme și niciun prieten nu te mai sună să te cheme în oraș, la o cafea.

Capră

Discută sincer cu jumătatea ta și stabiliți care este pasul următor pe care trebuie să-l urmați. Nu exclude căsătoria, poate este momentul să ajungeți la altar.

Maimuță

Ai ceva pe suflet și nu știi cum să o spui? Nu le mai ține pentru tine. Dacă nu ești pregătit să spui ce simți, așterne în agendă gândurile care nu îți dau pace.

Cocoș

Te-ar ajuta enorm să te relaxezi undeva departe de agitația orașului. Nu trebuie să-ți iei niciun bagaj, doar urcă-te în primul tren și evadează. Încarcă-te cu energie pozitivă.

Câine

Profită de ultimele zile de vară și planifică o scurtă excursie într-un loc unde să cunoști oameni noi. Reia legătura cu prietenii vechi, ai multe să le povestești.

Mistreț

Pași importanți legat de carieră. În sfârșit, decizi să urmezi un loc de muncă care îți face plăcere. Nu este exclus să pornești propria afacere.

ADVERTISEMENT