Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 4 octombrie 2020. Ce îi așteaptă pe nativii Bivol

03.10.2020 | 16:30
Zodiac chinezesc pentru duminica 4 octombrie 2020 Ce ii asteapta pe nativii Bivol
ADVERTISEMENT

Marii înțelepții din Orient au prevăzut ce se va întâmpla în acest sfârșit de săptămână cu nativii zodiacului chinezesc. Iată ce îi așteaptă pe Bivoli, această zodie fiind renumită pentru dorința constantă de afirmare.

Nu este singura zodie pentru care se întrevăd mari schimbări la orizont. Mulți nativi ar putea descoperi că își doresc ceva mai mult de la viață și vor face toate demersurile necesare pentru a putea să își asigure fericirea.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă zodiacul chinezesc complet, pentru fiecare nativ în parte, pentru ziua de duminică, pe 4 octombrie 2020, când se anunță modificări importante la nivelul deciziilor.

Șobolan

Nativul Șobolan se poate afla în fața unor decizii de zile mari. Ar putea face o investiție de durată și în momentul actual se află într-o cumpănă pentru că nu știe ce să aleagă pentru binele familiei sale.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii se vor face demersuri serioase pentru a putea să își facă toate capriciile. Ar putea face o schimbare benefică la locul de muncă, dacă îi sunt oferite mai multe propuneri avantajoase acestui nativ.

Tigru

Tigrii se simt ceva mai înverșunați și nu vor fi multe persoane care îi vor putea scoate din ale lor. Există gânduri ce nu le dau pace într-o problemă legată de afaceri și pe care ar dori să o știe soluționată.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nativul Iepure ar putea avea complicații la între vecini dacă nu vor ști să trateze o situație cu multă diplomație. Trebuie să nu pună paie pe foc dacă vor constata că au în fața lor o situație ceva mai delicată și care riscă să fie declanșată.

Dragon

Dragonul se simte mult mai matur în deciziile sale, în ultima perioadă, fiind un aspect ce se resimte în tot ceea ce face, în viața de zi cu zi. Va putea să privească viitorul cu alți ochi dacă va dori să facă mai multe modificări și la nivel de confort sau locuință.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele are de făcut mai multe drumuri în săptămâna ce urmează și se așteaptă ca nu toate aceste evenimente să îi meargă ca pe roate. De aceea este sfătuit să se relaxeze mai mult și să se deconecteze de la probleme.

Cal

Cei din zodia Cal își fac ceva mai mult curaj și spun lucrurilor pe nume. Nu vor mai accepta compromisuri dacă nu sunt respectate și interesele lor, mai ales în afaceri sau la locul de muncă. Trebuie să fie ceva mai stăpâni pe oportunitățile găsite în această perioadă.

Capră / Oaie

Nativul Capră / Oaie va face toate lucrurile care îi plac în acest final de saptămână. Ar putea căpăta un interes special pentru un domeniu de activitate la care nu s-au gândit prea amplu, până acum, și pe care îl privesc cu multă curiozitate.

Maimuță

Nativul Maimuță are de gând să își manifeste sentimentele pentru o persoană foarte specială. Și-au făcut mai multe planuri pe care și le vor duce la bun sfârșit și din care nu lipsesc nici multe momente romantice.

Cocoș

Cei din zodia Cocoș trebuie să își tempereze planurile pe care și le bazează doar pe imaginație și spiritul lor visător. Deși au încredere în forțele proprii trebuie să aibă grijă când își manifestă interesele avute, pentru a nu da startul unor discuții nici în familie.

Câine

Nativul Câine are un mare interes pentru achizițiile imobiliare, pentru care pot face chiar un împrumut foarte însemnat. Se vor putea pune pe picioare în acest aspect al vieții lor fiind chiar încurajați de apropiați.

Mistreț

Cei din zodia Mistreț au în gând planuri de căsătorie, dar sunt ușor nesiguri pe aspectul romantic al vieții lor. Trebuie să poarte o discuție foarte onestă cu partenerul lor de viață dacă vor ca viitorul să nu mai pară atât de incert.

ADVERTISEMENT