Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 5 iulie 2020. Șarpele trebuie să își facă timp pentru treburile pe care le-a neglijat

04.07.2020 | 15:40
Zodiac chinezesc pentru duminica 5 iulie 2020 Sarpele trebuie sa isi faca timp pentru treburile pe care lea neglijat
Nativii din zodia Șarpelui au parte de vești proaste în cursul zilei de duminică, 5 iulie. Sursa foto: pinterest.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de duminică, 5 iulie, iar veștile sunt extraordinar de bune, mai ales când vine vorba despre viața profesională. Da, ai auzit bine. Deși e încă weekend, gândul îți zboară tot la muncă și nu ai răbdare până luni.

Asta pentru că șefii ți-au încredințat unul dintre cele mai importante proiecte de până acum și nu vrei nici în ruptul capului să îi dezamăgești. Încearcă, totuși, să nu neglijezi perioadele de odihnă, pentru că riști să clachezi.

ADVERTISEMENT

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Șarpelui trebuie să-ți faci timp și pentru lucrurile cărora până acum nu le-ai dat atenție. Deși par mărunte, dacă nu le rezolvi cât mai repede riscă să se transforme în probleme din care nu vei mai putea ieși prea curând.

Ce surprize ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de duminică, 5 iulie

Șobolan

Atitudinea ta tonică, optimistă, încrezătoare este un exemplu demn de urmat de cei apatici și pesimiști. Fă un pas în faţă şi arată tuturor că nimic nu e atât de greu încât să nu poată fi rezolvat, nimic nu e atât de trist încât să merite să-ți torni cenuşă în cap, şi prin această atitudine atât de luminoasă, poţi trage şi pe alţii în sus. Sunt câteva persoane în preajmă care l-au luat pe nu în braţe şi se plâng întruna, dar au noroc că le readuci zâmbetul pe buze şi speranţa în suflet. Încurajează-i pentru că, mai târziu, îți vor fi recunoscători pentru energia pe care le-o insufli!

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai investit enorm până aici, deci nu îți mai face procese de conștiință că ai fi putut da mai mult, că s-ar fi putut face altceva, că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, dar fii sigur că tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai face! Mulțumește-te cu asta și folosește nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul următor. Nu fii obsedat de ideea că se putea şi mai bine, ci propune-ți ca ceea ce nu ai atins încă să devină obiectivul următoarei etape. Data viitoare va fi şi mai bine, dar ce posezi acum este perfect pentru nivelul la care te afli!

Tigru

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţie. Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbești, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe tine. Ai o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului, descoperind cât de sensibil poţi fi în unele momente. Nu te mulţumi doar să primești gesturile de admiraţie, de afecţiune, de răsfăţ, ci oferă în aceeaşi măsură!

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu te juca prea mult cu resursele financiare, având impresia că oricât ai cheltui banii se vor întoarce repede înapoi. Atitudinea superficială în privinţa banilor se putea solda cu dezechilibrarea bugetului. Singura atitudine jucăuşă pe care ți-o poţi permite e să cumpări jucării pentru cei mici din familie. Încă te simţi copil, încât nu ar fi exclus să dai o sumă de bani pentru un capriciu considerat de alţii drept un gest copilăresc.

Dragon

Dragostea nu se poate desfăşura, mereu, doar într-un câmp de floricele, ci mai apar şi conflicte între îndrăgostiţi. Pregătește-te pentru o confruntare aprinsă cu partenerul, dar dacă îl vezi nervos şi nu vrea deloc să coboare tonul, fii cel care trece cu vederea atmosfera aceasta încordată. Nu are rost să vă puneţi amândoi orgoliile la treabă, pentru că o mică neînţelegere de la cine ştie ce fleac poate denatura foarte uşor spre un scandal de proporţii. Lasă-l pe celălalt să-şi elibereze nervii, e obosit, e stresat.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Azi ocupă-te de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu multă răbdare descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ți vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o listă de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uita mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. Ia-le pe toate pe rând, una câte una, şi lista de datorii în aşteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ți-ai propus să te ocupi de ea. Cere şi ajutorul celor din jur, pentru că e şi de datoria lor deopotrivă.

Cal

Trebuie să taci şi să suporți unele condiţii care nu prea îți convin, la prima vedere. Nu-ți place deloc să o faci pe umilul, când ai o atitudine de lider şi orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea că o poziţie inferioară, un ton scăzut şi puţină modestie nu strică deloc. Ai multe de câştigat de pe urma unei astfel de atitudini, după principiul „capul tăiat, sabia nu-l taie”. Taci şi suportă unele condiţii defavorabile acum, pe moment, pentru că ceea ce poţi obţine de pe urma unui astfel de comportament chiar merită efortul.

Capră/Oaie

Deşi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment anunţat pentru perioada următoare, tu ai mari rezerve şi nu te lași convins de promisiunile lor. Preferi să te bazezi pe fapte, nu pe basme, chiar dacă şi faci parte dintre cei mai mari visători, viaţa ți-a oferit destule lecţii despre diferenţa dintre realitate şi vis. Cum te-ai mai fript şi altădată crezând în utopii descrise frumos de alţii mai idealişti decât tine, acum sufli şi-n iaurt şi nu crezi până nu vezi.

Maimuță

Nu îți vine să crezi ce frumos se rezolvă unele probleme doar pentru că ai curajul să gândești pozitiv şi să-ți impui să primești doar lucruri bune! Nu te lăsa influenţat de nicio veste cu tentă negativă, de nicio încercare a unora de a-ți tăia aripile şi curajul, ci trebuie să mergi mai departe, triumfător, convins că totul se va rezolva ca la carte în favoarea ta. Te afli sub o stea norocoasă şi vei vedea ce frumos duc toate căile către un succes deplin. Ești din ce în ce mai încrezător şi sentimentul acesta motivant parcă te face să zbori!

Cocoș

Trebuie să te rupi un pic de activităţile pe rol şi să arunci o privire înapoi la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine. Ai timp suficient să te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine să te oprești din mers şi să te întorci în alte vremuri, unde a rămas ceva în coadă de pește. Acum deții instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a duce totul la îndeplinire cu mai mult elan, pentru că timpul scurs a devenit o experienţă folositoare care poate sta la baza succesului.

Câine

Nu ştii să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai vrut şi mai mult… Nu te mulţumești cu puţin, speri ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretinzi imposibilul, ci să încerci să accepți ceea ce ți se oferă. Decât deloc, e bine şi aşa, dar ambiţia ta e mai mare şi te determină să visezi că, într-o zi, vei obţine mai mult şi vei ajunge mai sus decât ești în acest moment. Simţi că poţi mai mult, simți că meriţi mai mult și de aceea nu te poţi bucura cu ceea ce ai acum.

Mistreț

Ai curajul deciziei fără să te gândești încotro duce direcţia. Chiar dacă nu ai o imagine foarte precisă asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evoluţie, ca atare, asta trebuie să faci acum. Să ai curaj să spui start! Trebuie să ai răbdare să se arate şi rezultatele pentru că ești abia la început, e cale lungă până departe. Important e să crezi cu tărie că ceea ce demarezi acum va fi de succes şi că la final nu te aşteaptă altceva decât o binecuvântată stare de împlinire, oricât ar dura drumul până acolo.

ADVERTISEMENT