Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 5 martie 2023. Caii își vor găsi sufletul pereche

Zodiac chinezesc pentru finalul de weekend, duminică, 5 martie 2023. Ce se întâmplă în viața nativilor. Caii își vor găsi sufletul pereche.
04.03.2023 | 14:49
Zodiac chinezesc pentru duminica 5 martie 2023 Caii isi vor gasi sufletul pereche
Zodiac chinezesc pentru finalul de weekend. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Citește zodiacul chinezesc al zilei de duminică, 5 martie 2023. Astrologii au noi vești despre destinul nativilor. Finalul de weekend aduce schimbări importante în viața acestora. Unii dintre ei își vor găsi sufletul pereche, chiar când se vor aștepta mai puțin.

Zodiac chinezesc pentru finalul de weekend

Unele zodii vor avea duminică oportunități pe care nu trebuie să le refuze, ci să se bucure de ele din plin. Noile schimbări sunt unele benefice, pe care le așteptau de multă vreme. Descoperă din rândurile următoare ce ți-au rezervat astrele.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanul se va trezi de dimineață ușor iritat de unele probleme de la locul de muncă. Însă, apele se vor liniști mai înspre seară și vor ieși cu prietenii să se distreze. De multă vreme nu s-au mai simțit atât de bine și se vor încărca cu multă energie pozitivă.

Bivol

Bivolii vor ierta o persoană care s-a comportat urât cu ei în trecut. Astrologii prevăd chiar legarea unei prietenii de durată și foarte frumoasă. Nimeni se va aștepta la acest lucru, nici măcar nativii în cauză și se vor simți recunoscători Universului.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii au nevoie de un răgaz în legătură cu un răspuns pentru o problemă mai veche. Ar fi bine să se consulte și cu altcineva din jur pentru a lua o hotărâre potrivită pentru destinul lor și al familiei. Răbdarea îi va ajuta să meargă pe drumul cel bun.

Iepure

Iepurii, în schimb, au nevoie de un imbold pentru a trece la îndeplinirea unei dorințe. Până acum nu au făcut decât să amâne unul dintre cele mai mari visuri al lor. Însă, trebuie să știe că fără acțiune nu-și vor putea realiza ceea ce și-au propus.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii trebuie să fie mai buni cu ei înșiși. Autosabotarea, comparația cu ceilalți și invidia îi vor aduce într-un punct în care se vor autodistruge. Discuția cu un specialist i-ar ajuta să se redescopere și să fie din nou ceea ce au fost cândva.

Șarpe

Șarpele ar putea avea un mică altercație cu persoana iubită, dar toate neînțelegerile se vor soluționa în cele din urmă și se va ajunge la un sens comun. Este nevoie de mai multă empatie din partea lui și de implicarea mai profundă în relație.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii vor asista la un eveniment grandios duminică, unde și-ar putea întâlni sufletul pereche. Se va întâmpla în mod neașteptat și se prevede o relație extrem de solidă, bazată pe încredere și sinceritate. Vor bate chiar clopote de nuntă în lunile următoare.

Capră

Capra ar putea avea probleme cu banii. A cheltuit cam mult în ultimul timp și se simte și în portofel. Trebuie să-și gestioneze mai bine cheltuielile și să investească banii în lucruri utile. O listă cu toate cumpărăturile îi va de mare ajutor.

Maimuță

Maimuța va fi pe drumuri duminică. Deși va fi weekend, are de rezolvat o situație care necesită acte și multe semnături. Toate acestea îi vor aduce o stare de supărare și de stres, dar spre finalul zilei toate se vor rezolva, chiar dacă o așteaptă alte zile aglomerate.

Cocoș

Cocoșii vor în al nouălea cer. Vor primi un apel care le va schimba viața căci li se va oferi o oportunitate pe care nu trebuie să o rateze. Visau de multă vreme la un așa moment și vor fi foarte împăcați cu ei înșiși. Îi așteaptă zile din ce, în ce mai frumoase.

Câine

Câinii vor fi ușor supărați duminică, din cauza unor probleme financiare. Însă, se vor rezolva dacă vor apela la ajutorul unei persoane apropiate. Aceasta nu se va da în lături de la a-l sprijini. Câinii vor recunoscători și vor face și ei mai multe fapte bune de acum încolo.

Mistreț

Mistreții vor avea parte de o surpriză din partea familiei, la final de weekend. Este vorba despre un cadou în semn de recunoștință pentru toată bunătatea de care dau dovadă. Armonia, veselia și iubirea vor fi sentimentele care se vor așterne peste toți membrii.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Ţipetele Dianei au fost auzite de un martor aflat la Valea Spumoasă. Apoi...
Ţipetele Dianei au fost auzite de un martor aflat la Valea Spumoasă. Apoi s-a aşternut tăcerea. "Eu am auzit-o doar pe fată strigând la urs"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SURPRIZĂ la MIREASA! Cine a câștigat 40.000 de EURO
SURPRIZĂ la MIREASA! Cine a câștigat 40.000 de EURO
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
WhatsApp introduce cea mai așteptată funcție. Miliarde de oameni au nevoie de ea
WhatsApp introduce cea mai așteptată funcție. Miliarde de oameni au nevoie de ea
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de...
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai mică: „Şi-ar fi dorit să fiu iubita lui secretă”