Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 6 decembrie 2020. Momente speciale pentru nativi, alături de cei dragi

05.12.2020 | 17:25
Zodiac chinezesc pentru duminica 6 decembrie 2020 Momente speciale pentru nativi alaturi de cei dragi
ADVERTISEMENT

FANATIK revine cu previziunile astrale ale zilei și vă prezintă zodiacul chinezesc pentru ziua de duminică, 6 decembrie 2020.

Potrivit marilor înțelepți din Orient, semnele zodiacale se vor confrunta cu noi provocări în relațiile de cuplu și de familie, iar, în plan profesional, se vor ivi noi oportunități pentru majoritatea nativilor.

ADVERTISEMENT

Veștile par să fie relativ bune pentru cea mai mare parte a zodiacului, dar astrologii îi atenționează pe nativi să acorde mai multă atenție sănătății și să evite suprasolicitarea.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 6 decembrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Șobolan

Îți vei începe dimineața cu o veste bună, care îți va influența tot parcursul zilei de astăzi. Te simți foarte bine în compania celor dragi, care par dornici să petreacă mai mult timp în apropierea ta, ținând cont că ești adesea ocupat cu munca.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești o persoană foarte ocupată, motiv pentru care persoana iubită îți simte adesea lipsa. Poate că ar trebui să iei o pauză de la munca de birou și să petreci mai mult timp cu partenerul de viață.

Tigru

Deși ai crezut că vei avea parte de multă relaxare de sfârșit de weekend, problemele de la locul de muncă par să îți strica buna dispoziție. Se anunță o zi agitată, în care vei fi asaltat cu mail-uri și telefoane.

ADVERTISEMENT

Iepure

Se anunță o problemă de familie care îți dă bătăi de cap. Stresul acumulat în ultima perioadă își poate pune amprenta asupra stării tale de sănătate, așa că mai bine mergi la un control de rutină.

Dragon 

Nativul din zodia Dragonului este în culmea fericirii după o reușită profesională însemnată, așa că este timpul să sărbătorească alături de cei apropiați în cinstea celor apropiați.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Contrar așteptărilor, ziua de astăzi va fi mai încărcată decât toate celelalte zile din săptămână. Primești multe telefoane și ai multe responsabilități, iar colegii de la birou te lasă pe tine să te ocupi de majoritatea task-urilor.

Cal

Aveți mici discuții cu partenerul de viață din cauza lipsei de comunicare. Ați fost mult prea preocupat de muncă și de noile proiecte profesionale, motiv pentru care ați neglijat relația.

Capră

Ai o atitudine răbunătoare față de colegii de birou care ți-au pus bețe în roate de-a lungul timpului, iar asta îți va aduce dispute cu cei din jur, așa că ai grijă la cuvintele pe care le spui.

Maimuță

Fă azi ceea ce nu ai timp să faci în timpul săptămânii, pentru că ai parte de timpul liber la care ai visat. Petrece mai mult timp cu familia și profită de clipe de neuitat alături de cei dragi.

Cocoș

Profită de răgazul care ți se oferă azi și bucură-te de relaxare alături de cei dragi. Fă-ți timp pentru tine și îngrijește-te mai mult de starea de sănătate, mai ales pentru că se anunță o perioadă foarte agitată.

Câine

Oboseala îşi spune cuvântul, iar asta se vede prin interacțiunile tale cu cei dragi. Tinzi să te suprasoliciți în timpul săptămânii, așa că încearcă să lași deoparte grijile de la locul de muncă.

Mistreț

Prietenii așteaptă un semn de la tine, iar familia este îngrijorată pentru starea ta de sănătate. Poate că ar trebui să vorbești mai mult cu cei dragi și să îi asiguri că ești bine, de vreme ce toți tind să își facă griji pentru tine.

ADVERTISEMENT