Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 6 septembrie 2020. Maimuțele rămân fără bani

05.09.2020 | 14:12
Zodiac chinezesc pentru duminica 6 septembrie 2020 Maimutele raman fara bani
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc de duminică, 6 septembrie, o zi în care plănuiai să petreci câteva clipe de liniște în compania persoanei iubite. Din păcate, va trebui să te dedici unui proiect important pe care l-ai tot amânat în ultima vreme.

Nu te întrista, pentru că avem și o veste bună: șeful se gândește să te recompenseze cu o primă generoasă de îndată ce îl duci la bun sfârșit. Nu e exclus nici să primești câteva zile libere, ideale pentru vacanța în doi la care visați de atâta amar de vreme.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Maimuței te sfătuim să-ți gestionezi mai atent veniturile. Nu de alta, dar apar cheltuieli neprevăzute și ai tendința să te lași dus de val. Mai bine le amâni pentru altă dată.

Zodiacul zilei de duminică, 6 septembrie

Șobolan

Trebuie să iei o hotărâre importantă pe plan sentimental. Dacă nu reușești de unul singur cere sfatul unei persoane mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Persoana iubită îți reproșează anumite lucruri și ar fi bine să o asculți cu calm. Nu de alta, dar are dreptate. Relația voastră nu poate merge mai departe până nu corectezi acele greșeli.

Tigru

Vrei să pornești o afacere, dar parcă nu ai suficient curaj. Dacă nu ești sigur pe tine, mai bine amână lansarea, că doar nu au intrat zilele în sac.

ADVERTISEMENT

Iepure

Partenerul de viață a cheltuit cam mult și ești tentat să îi ceri socoteală. Încearcă, totuși să-ți păstrezi calmul, dacă nu vrei ca relația să aibă de suferit.

Dragon

E încă weekend, așa că nu te încăpățâna să termini un proiect ambițios. Mai bine lasă-l pe săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Încearcă să-ți stabilești încă de pe acum o listă de priorități și să nu te mai abați de la ea. Ai nevoie de puțină organizare în viața ta.

Cal

Gândește-te de două ori înainte să ceri o mărire de salariu. Nu de alta, dar sunt șanse minime să ai câștig de cauză, cel puțin în momentul de față.

Capră/Oaie

Reproșurile persoanei iubite îți strică buna dispoziție și te transformi într-o morocănoasă. Sfatul nostru este să reflectezi puțin la vorbele ei, poate nu ți le-a spus chiar degeaba.

Maimuță

Niște reparații urgente s-ar putea să te lase fără bani. Mai bine caută un prieten care se pricepe și rezolvați împreună problemele.

Cocoș

Te bate gândul să intri în lumea afacerilor, dar nu uita că nu e deloc ușor. Ai o groază de detalii pe care trebuie să le pui la punct.

Câine

Ai parte de obstacole care te descurajează, dar ține minte că drumul spre succes nu are cum să fie ușor. Păstrează-ți calmul și vei vedea că soarele va răsări cât de curând.

Mistreț

Chiar dacă nu ies toate cum ți-ai propus, ai suficiente motive să privești cu încredere spre viitor. Până la urmă, e doar începutul.

ADVERTISEMENT