Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 7 iunie 2020. Capra fuge de lumea falsă

06.06.2020 | 18:54
Zodiac chinezesc pentru duminica 7 iunie 2020 Capra fuge de lumea falsa
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de duminică, 7 iunie 2020, aduce vești mai puțin plăcute pentru persoanele născute în zodia Capră care nu mai suportă ipocrizia și fug de lumea falsă. La polul opus, nativii Câine profită din plin de o noapte albă alături de prieteni.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 7 iunie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ia-o de la început, nu mai ezita oricât de greu ți-ar fi. Ai o inimă de fier și o forță de invidiat, demonstrată tuturor că ești un învingător.

ADVERTISEMENT

Bivol

Treci peste răutățile celor din jur și nu le mai pune la suflet. Fii indiferent și privește drept înainte. Uită vorbele spune de oamenii răi.

Tigru

Dragostea plutește în aer, iar săgeata lui Cupidon te lovește din plin. Profită de aceste clipe magice și păstrează amintirile frumoase.

ADVERTISEMENT

Iepure

Pașii tăi se îndreaptă spre o iubire din trecut. Gândește-te bine dacă este indicat să reiei o relație care s-a încheiat de mult și mai ales, nu în termeni amiabili.

Dragon

Ai curaj să îndrăznești și să visezi la lucruri la care până acum nici nu te-ai fi gândit. Unde există speranțe și idei, vor exista și lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Caută să fii atent la lucrurile care se petrec în jurul tău. Stai cu picioarele pe pământ și nu mai visa la cai verzi. Fii rezonabil cu tine și cu ceilalți.

Cal

Agitație maximă azi din cauza sarcinilor pe care le-ai lăsat pe ultima sută de metri. Nu rezolvi nimic dacă te enervezi fără motiv, ia lucrurile cu calm.

ADVERTISEMENT

Capră

Păstrează distanța de oamenii falși și fugi din cotidian. Stai departe de persoanele care te discreditează și te vorbesc de rău pe la spate.

Maimuță

Nu găsești nicio rezolvare la problemele care vin de-a valma în viața ta. Nu-i nimic, ia-le încet, până la urmă se vor finaliza de la sine.

Cocoș

Încă aștepți o minune care pare că nu mai vine. Ți-ai pierdut aproape orice urmă de speranță, însă nu e chiar așa. Este și mâine o zi.

Câine

Distracție maximă astăzi. Se anunță noapte albă în compania prietenilor pe care nu i-ai mai văzut de mult. Bucură-te de aceste clipe intense.

Mistreț

Înainte să spui tot ce ai pe suflet, gândește-te dacă îi rănești pe cei din jur. Nu are rost să te pui rău cu persoanele care ți-au fost aproape mereu.

ADVERTISEMENT