Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 8 august 2021. Iepurii au o dezamăgire în dragoste

Zodiac chinezesc pentru duminică, 8 august 2021. Nu este o zi prea fericită pentru Iepuri.
07.08.2021 | 14:42
Zodiac chinezesc pentru duminica 8 august 2021 Iepurii au o dezamagire in dragoste
ADVERTISEMENT

Veștile nu sunt atât de bune pentru mai mulți dintre nativi. Astrele arată că putem vorbi de niște dezamăgiri pentru unele dintre zodii, fie că este vorba despre unele din dragoste sau că are loc o trădare din partea unor prieteni.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 8 august 2021. Ce arată astrele pentru cele 12 zodii

Sunt și alegeri pe care alți nativi din zodiacul chinezesc le au de făcut, dar trebuie să pună lucrurile în balanță înainte de a decide ceva.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Ai de rezolvat multe lucruri, așa că faci totul pe grabă. Ai grijă să nu neglijezi alte aspecte pentru cele de pe lista din această zi.

Bivol

Horoscopul chinezesc arată că Bivolii pot să se bucure de o zi în tihnă, cu familia, pentru că merită acest lucru, după toate cele prin care au trecut.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ești dezamăgit de cineva de la locul de muncă, poate chiar de șeful tău, care se pare că nu mai vrea să îți ofere o mărire de salariu pe care ți-a promis-o cu luni în urmă.

Iepure

Iepurii au o dezamăgire în dragoste în ziua de duminică. Cineva drag ție îți frânge inima.

Dragon

Ar trebui să te bucuri mai multe de ceea ce îți oferă viața și să iei fiecare șansă care se arată în jurul tău.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai mai multă grijă de sănătatea ta fizică și psihică și nu lăsa toate acele lucruri negative să te consume.

Cal

Caii sunt trădați de cineva din cercul lor de prieteni sau cel puțin așa văd ei o acțiune din partea acestora oameni, drept un act mișelesc și dureros.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Ai mult timp la dispoziție pentru tine, pentru dorințele tale și profiți din plin de el. Trece pe listă și o ieșire cu prietenii!

Maimuță

Fii mai atent la sentimentele celor din jur și la mesajele pe care aceștia ți le transmit, pentru că poți descoperi niște parteneri de discuții foarte interesanți.

Cocoș

Ești într-o stare foarte bună și reușești să le transmiți asta și celor din jurul tău. Ești o adevărată oază de pozitivitate!

Câine

Ai de făcut o alegere importantă, din cauza căreia pot avea loc certuri cu partenerul de viață. Poate fi vorba despre nevoia de a pleca într-o călătorie mai lungă de serviciu.

Mistreț

Sunt unele obstacole pe care trebuie să le depășească orice relație, dar dacă iubirea este adevărată, nimic nu va fi prea puternic pentru a o destrăma.

ADVERTISEMENT