News

Zodiac chinezesc pentru duminică, 8 ianuarie 2023. O zi cu ghinion pentru unii nativi, dar și cu câștiguri pentru alte zodii

Duminică, 8 ianuarie 2023, marii înțelepți din Orient anunță o zi ghinionistă pentru unii nativi ai zodiacului chinezesc.
07.01.2023 | 14:49
Zodiac chinezesc pentru duminica 8 ianuarie 2023 O zi cu ghinion pentru unii nativi dar si cu castiguri pentru alte zodii
Zodiac chinezesc pentru duminică, 8 ianuarie 2023. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Previziunile pentru duminică, 8 ianuarie 2023 sunt sumbre pentru unele zodii, însă, pentru unii nativi, conform zodiacului chinezesc, banii și iubirea sunt la loc de cinste.

Zodiacul chinezesc al zilei de duminică, 8 ianuarie 2023

Șobolan

Ziua de duminică, 8 ianuarie 2023, îl lovește pe Șobolan unde îl doare cel mai tare, și anume, la buzunar. Vor resimți pierderi mari dacă nu sunt cu băgare de seamă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ghinionul îi dă târcoale nativului Bivol, mai ales pe plan amoros, de aceea, specialiștii recomandă să fie cu ochii în patru. Aparenta ”mare dragoste” îi poate lăsa cu ochii în soare.

Tigru

Tigrul va avea o zi bună din punct de vedere profesional. La locul de muncă aprecierea superiorilor îi dau curaj să se afirme și să arate ce poate.

ADVERTISEMENT

Iepure

Dragostea se face în minim doi, însă, Iepurele nu pare să înțeleagă asta și fuge de rupe pământul când cineva se apropie de el. Vrea iubire, dar de departe nu prea este posibil.

Dragon 

O mică viroză vă chinuie și mai că scoate flăcări pe nas, dar, cu toate acestea, nu aveți grijă de voi. Nu vă neglijați pentru că riscați să ajungeți pe mâna medicilor.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Marii înțelepți din Orient avertizează Șarpele să aibă grijă la orice activitate întreprinde în această zi. Un accident sau o încăierare le poate ieși în cale.

Cal
Bucuria venirii pe lume a unui nou membru îi bucură nespus pe acești nativi, dar, le trezești și frici la care nici nu se gândeau.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie
Este cazul unui nou început pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. V-ați complăcut în situație în ultimele luni și parcă bateți pasul pe loc. Este momentul să vă luați de ”coarne” și să vă faceți planul de bătaie.

Maimuță
Ziua asta trebuie să fie rezervată doar relaxării și stării de bine. SPA sau orice activitate vă scoate din rutina zilnică este binevenită.

Cocoș
Deși este anul muncii pentru Cocoș și reușitele par ai fi garantate, este nevoie și de odihnă și repaus. Un somn bun și un film vă pot încărca bateriile.

Câine
Nu uita de familia ta, deși sunt mereu acolo, au nevoie de atenția ta. O zi alături de cei dragi valorează mai mult decât toate bunurile vieții.

Mistreț
Fii cu ochii în patru, deoarece ”ghinionul” te poate vâna în această duminică, 8 ianuarie. Prietenii se pot dovedi a fi mai degrabă dușmani.

ADVERTISEMENT