Life

Zodiac chinezesc pentru februarie 2023, realizat de Anca Dimancea. Ce ne aduce Luna Tigrului

Astrologul Anca Dimancea a realizat horoscopul chinezesc pentru luna februarie 2023, o lună a Tigrului. Care sunt zodiile avantajate?
29.01.2023 | 15:20
Zodiac chinezesc pentru februarie 2023 realizat de Anca Dimancea Ce ne aduce Luna Tigrului
Zodiac chinezesc pentru februarie 2023, by Anca Dimancea. Foto: WowNews
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea a realizat previziunile pentru luna februarie 2023. Ce ne rezervă zodiacul chinezesc în Luna Tigrului?

Zodiac chinezesc pentru februarie 2023, realizat de Anca Dimancea

Șobolanul stă bine, e bine situat între zodii, cu o singură problemă în această lună. Are o stea de dragoste care îi poate duce la o dragoste externă, pentru că e an de Iepure.

ADVERTISEMENT

Bivolii stau mai prost cu imunitatea. Trebuie să se energizeze, să se odihnească mai bine. Au predispoziție către a capta ceva contagios. Se poate manifesta o energie mai veche.

Tigrii sunt și ei aspectați cu o stea a bolilor, la fel ca Bivolii. Tigrii sunt în luna lor, dar nu e neapărat o mare filozofie. Nu întotdeauna luna ta te poate ajuta, depinde ce mai este acolo. Sigur, au energie și sunt mai agitați.

ADVERTISEMENT

Iepurii sunt într-o lună de creștere din punct de vedere profesional, de care ar face bine să profite. Sunt niște condiții bune pentru cei care vor să evolueze cu adevărat.

Dragonii se pot confrunta în luna februarie 2023 cu probleme de trădări, poate chiar cu furturi. Trebuie să fie cu ochii în patru!

ADVERTISEMENT

Șerpii au o energie frumoasă toată luna, dar au parte și ei de un avertisment, de o atenționare mai bine zis. Să aibă mare grijă la comunicare și la ce fac la locul de muncă.

Cocoșii stau bine la capitolul carieră

Caii sunt ceva mai arțăgoși în a doua lună a anului. Nu le va convine aproape nimic din tot ce li se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Oile sunt afectate de steaua 5 și pășesc cu stângul în noul an chinezesc. Trebuie să aibă multă grijă la sănătate, pe plan profesional, dar și în sectorul de relații.

Maimuțele sunt într-o lună de dușman. Trebuie să fie mai atente la sănătatea lor și la aspectele profesionale.

Cocoșii trebuie să profite din plin de februarie, căci au o lună bună din punct de vedere profesional.

Câinii s-ar putea să nu fie înțeleși de cei din jur, iar Mistreții se ambalează destul de repede. Previziunile astrologului Anca Dimancea pentru luna februarie au fost făcute pe canalul de YouTube Wownews.

 

ADVERTISEMENT