Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 1 octombrie 2020. Tigrii sunt de neoprit

30.09.2020 | 11:38
Zodiac chinezesc pentru joi 1 octombrie 2020 Tigrii sunt de neoprit
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă, așa cum v-a obișnuit, previziunile astrale pentru joi, 1 octombrie 2020.

Potrivit marilor înțelepți din Orient, începutul lunii octombrie îi surprinde pe nativi cu noi provocări din punct de vedere social și sentimental, dar și cu multe oportunități în ceea ce privește sfera financiară.

Veștile sunt preponderent bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, dar ziua de joi va veni și cu vești mai puțin bune pentru unii nativi, care se vor confrunta cu diverse eșecuri pe mai multe planuri.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru joi, 1 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Pentru Șobolani, prima zi din lună este pentru noi începuturi. Decizi să te detașezi de toate aspectele negative din jurul tău și ești hotărât să te axezi pe dezvoltarea ta spirituală. Te gândești la noi proiecte profesionale și îți vei schimba tactica de abordare a diverselor probleme.

Bivol

Muncești mult și fiecare zi de lucru pare să se încheie cu o durere groaznică de cap. Încearcă să te odihnești și să acorzi mai multă atenție alimentației și sportului. N-ar fi rău să ieși seara la o plimbare în aer liber cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii au multă energie astăzi și sunt puși pe fapte mari. Nimic nu pare să le stea în cale, nici măcar colegii de serviciu care trag de timp și nu se implică la fel de mult în problemele companiei. Reușind să îi ignore pe alții, Tigrii se focusează pe scopul lor și își duc proiecte importante la bun sfârșit. Se anunță o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar.

Iepure

Nici că se putea ca luna octombrie să înceapă mai bine pentru Iepure. Te simți încrezător în forțele proprii, iar norocul este de partea ta pe toate planurile. Urmează o perioadă de prosperitate, se vor ivi noi proiecte profesionale de succes, familia te susține, iar relația cu persoana iubită este excelentă.

Dragon

Ziua de joi începe pentru tine cu o veste foarte bună în ceea ce privește sfera profesională. Se anunță un proiect care îți va aduce un câștig considerabil, însă îți este teamă că nu vei descurca. Nu ezita! Ai toate atuurile să reușești.

Șarpe

Tensiunile de la muncă își pun amprenta asupra stării tale de spirit. Decizi să te detașezi puțin de conflictele dintre colegi, însă te simți prins la mijloc. Nu pune nimic la suflet și acordă mai multă atenție sănătății tale, deoarece se anunță o perioadă greu încercată.

Cal

Oportunitățile financiare îți bat la ușă, dar se pare că există alte aspecte care îți afectează concentrarea. Încearcă să găsești o cale de mijloc și evită să îți încarci memoria cu problemele celor din jurul tău.

Capră/Oaie

Ai o mare presiune pe umerii tăi din partea persoanei iubite. Nu reușești să comunici cu partenerul/partenera așa cum ți-ai dori și tinzi să te simți inconfortabil. Poate că este timpul să pui piciorul în prag și să spui ce te nemulțumește.

Maimuță

Luna octombrie începe foarte bine pentru Maimuțe, deoarece vor simți că toată munca depusă le va aduce rezultate. Cei din jur vor aprecia tot efortul tău și vei fi recompensat pe măsură. Nici din punct de vedere amoros nu o duci rău, persoana iubită copleșindu-te cu multă dragoste.

Cocoș

Lucrurile nu stau așa cum ți-ai fi dorit la locul de muncă și pare că îți pierzi răbdarea față de colegii tăi. Niciunul nu este preocupat de bunăstarea companiei, așa că decizi să iei atitudine și să te impui în fața celor leneși.

Câine

Dacă din punct de vedere familial, lucrurile nu stau foarte bine, nu se poate spune la fel și în ceea ce privește statutul financiar. Cariera ta este în ascensiune, iar tu te dedici în totalitate proiectelor profesionale. Totuși, îți recomandăm să nu uiți să acorzi atenție și relației cu cei din jur.

Mistreț

Astăzi decizi să te relaxezi și să ieși la o plimbare în aer liber. Ai muncit exagerat de mult în zilele precedente, iar acum meriți să petreci ceva timp departe de grijile de la birou. Este o zi perfectă pentru zâmbete și voie bună.