Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 11 august 2022. Cocoșii, puși pe fapte mari

Zodiac chinezesc pentru joi, 11 august 2022. Cocoșii vor fi puși pe fapte mari, iar alți nativi vor fi foarte încântați de partea financiară, în a patra zi a săptămânii.
10.08.2022 | 15:12
Zodiac chinezesc pentru joi 11 august 2022Cocosii pusi pe fapte mari
Zodiac chinezesc pentru ziua de joi, 11 august 2022. Sursa foto: Parade
ADVERTISEMENT

FANATIK vă transmite un nou zodiac chinezesc. Pentru joi, 11 august 2022, se prevestesc multe întâmplări nemaiîntâlnite. Unii nativi, precum Cocoșii, vor fi puși pe fapte mari.

Zodiac chinezesc pentru joi, 11 august 2022. Ce se întâmplă cu zodiile

Partea financiară va avea un rol esențial în penultima zi a cursului săptămânii. Unele zodii vor avea de câștigat în acest sens, altele vor avea de pierdut. Citește mai jos horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii se vor simți în centrul atenției întreaga zi. Toată lumea va fi cu ochii pe ei. Trebuie să nu se piardă cu firea atunci când vor observa acest lucru.

Bivol

Bivolii simt că o persoană iubită are ceva de ascuns. O vor urmări la fiecare pas și nu este exclus să-i atragă atenția la un moment dat. Atenție la cum procedați.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor exploda joi, căci vor primi o veste nu tocmai favorabilă. Cineva le-ar putea strica toate planurile din ziua respectivă, însă, asta nu trebuie să îi abată din drumul lor, care se anunță a fi unul de succes de acum încolo.

Iepure

Iepurii vor să pregătească o surpriză uriașă persoanei iubite. Vor pune la cale un moment de neuitat cu care va surprinde într-un mod plăcut cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor primi o vizită importantă acasă. Drept urmare, se vor pregăti din timp cu toate cele necesare unei găzduiiri ca la carte.

Șarpe

Șerpii vor dezvălui un secret pe care îl știu de multă vreme. Nu le va face plăcere să-l mai păstreze pentru ei așa că vor da cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii vor face o plimbare în natură. Se vor conecta cu tot ce-i înconjoară și se vor încărca cu multă energie bună, pe care o vor transmite tuturor.

Capră

Caprele vor trebuie să fie atente la persoanele cu care interacționează. Nu toată lumea care le zâmbește în față le vrea și binele.

Maimuță

Maimuțele vor fi cuprinse de o stare de fericire. Datorită bunei dispoziții vor reuși să-și ducă la împlinire multe sarcini stabilite.

Cocoș

Cocoșii vor să facă o faptă bună, dar nu știu cui să-și împartă intenția bună. Vor contacta mai multe persoane, în speranța că vor găsi pe cineva căruia să-i facă un act de caritate.

Câine

Câinii vor fi atrași într-o capcană. Nu își vor da seama la început, dar mai târziu cineva le va deschide ochii.

Mistreț

Mistreții vor avea de pierdut. Au deschis o afacere care le va da bătăi de cap. Este bine ca de acum încolo să aibă grijă la cum investesc în business-ul lor.

ADVERTISEMENT