Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 11 iulie 2024. Caii nu trebuie să rateze o șansă unică

Zodiac chinezesc. Predicții astrale pentru joi, 11 iulie 2024. Caii nu trebuie să piardă o șansă deosebită, chiar unică pentru ei.
10.07.2024 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 11 iulie 2024 Caii nu trebuie sa rateze o sansa unica
Zodiac chinezesc pentru joi, 11 iulie 2024. Sursa foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Aflați zodiacul chinezesc de joi, 11 iulie 2024. Astrologii au vești importante, de care trebuie să țineți cont pentru a vedea ce se întâmplă nou în viața voastră în penultima zi din cursul săptămânii. Nu ocoliți nici sfaturile lor.

Zodiac chinezesc pentru nativi. Ce se întâmplă nou în viețile lor

Șobolan

Un pic mai multă atenție la sănătate. Ceea ce faceți în ultima vreme nu vă este deloc de folos. Poate încercați să vă odihniți mai bine, să alergați, să luați o gură de aer proaspăt de la munte.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu mai amânați ceea ce este esențial. Tot ce lăsați în urmă se poate răsfrânge destul de dur asupra voastră pe viitor. Vine la pachet cu mustrări de conștiință și cu multe palme pe care nu le conștientizați pe moment.

Tigru

Tigrul trebuie să nu se mai autosaboteze încontinuu. Atrag de partea lor o energie negativă care nu le este folos deloc. Dacă sunteți sub acest semn zodiacal și vă doriți să fiți pe calea mai bună, încercați să descoperiți ce vă place cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele are nevoie de multă energie. În ultima vreme a muncit prea mult și se simte acest lucru. Corpul îi dă semne pe care nu trebuie să le ignore. Iepurele este îndemnat mai înainte de toate să facă pace cu el însuși.

Dragon

Dragonul nu mai poate aștepta după nimeni la nesfârșit pentru a-l ajuta. Dar, oare de ce așteaptă să-i fie întinsă o mână de spriin din partea cuiva? Dacă își dorește o schimbare, el singur trebuie să acționeze pentru visul său.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele va fi supărat în prima parte a zilei. Îl va deranja ceva legat de somn, pe care el pune mare accent. Șarpele trebuie să fie mai calm și să nu se mai lase influențat de niciun gând negativ, transmit astrologii.

Cal

Un pic de adrenalină nu vă strică. Așa vă ieșiți din zona de confort după ce în ultima vreme prea mult v-ați afundat în muncă. Calul trebuie să facă în așa fel încât să se revigoreze după ce … a cam uitat de sine.

ADVERTISEMENT

Capră

Nu mai puneți la suflet tot ceea ce spun ceilalți din jur despre voi. Este doar opinia lor, însă asta nu înseamnă că este și adevărat. Capra are nevoie de liniște sufletească, de asemenea, și de a vedea unde greșește în ultimul timp.

Maimuță

Maimuța va primi, întâmplător, un răspuns la o întrebare pe care o avea de mult timp în minte. Nu se aștepta și pare că a descoperit calea către succes. Maimuța se va concentra pe sine și pe statutul său.

Cocoș

Dragostea plutește în aer pentru Cocoși. Aceștia vor da uitării vorbele rele adresate de persoana de care se vor îndrăgosti. O vor redescoperi altfel, chiar pe placul său. Pare că sufletul pereche îi era la doi pași?

Câine

Câinele va avea o doză de mister. Felul cum va acționa joi, 11 iulie, va stârni suspiciuni. Pare că pune ceva la cale, care are legătură cu persoana iubită. Dacă aveți un partener de viață Câine, fiți cu ochii în patru!

Mistreț

Mistreții se vor plânge întreaga zi. Foarte negativi și nu este deloc bine. Trebuie să încerce să vadă și partea pozitivă a lucrurilor care îl înconjoară. Dacă se vor mai axa doar pe tot ceea ce le dăunează, în mod clar vor da greș.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Detalii înfiorătoare. Cu a fost ucisă doctorița de la Brăila
Detalii înfiorătoare. Cu a fost ucisă doctorița de la Brăila
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”