Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 15 aprilie 2021. Nativul Tigru trebuie să fie diplomat și discret

14.04.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 15 aprilie 2021 Nativul Tigru trebuie sa fie diplomat si discret
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru joi, 15 aprilie 2021, vine cu evenimente importante pentru majoritatea semnelor zodiacale, în special în domeniul sentimental și în relațiile cu oamenii din jur. 

Nativii au mare nevoie de sprijinul și aprecierea celorlalți, dovadă că luptă pentru a fi în față. Zodiile pot ieși la rampă cu proiecte avantajoase care le pot aduce profituri financiare foarte mari.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt aduse de FANATIK, care îți dezvăluie care sunt zodiile care profită de pasiune, dar și cine are mari șanse să-și găsească sufletul pereche.

Zodiac chinezesc pentru joi, 15 aprilie 2021, pentru toate semnele

Șobolan

Lecție importantă în aria sentimentală. Partenerul de viață te ajută să ai mintea deschisă și să fii mai receptiv la activitățile noi, poate chiar să faci ceva ieșit din comun.

ADVERTISEMENT

Bivol

Elimină toate energiile negative care îți pot strica armonia. Nu mai pierde vremea cu tristețea și gândește-te să găsești o soluție să ieși mai repede din această stare.

Tigru

Diplomația și discreția nu trebuie să lipsească din această zi. Observă mai atent cum decurg lucrurile din jurul tău și vei descoperi îndeaproape multe chestii.

ADVERTISEMENT

Iepure

Contemplă mai mult la activitățile și pasiunile care îți aduc o stare de bine interioară. Bucură-te de fiecare hobby, indiferent de vârsta pe care o ai.

Dragon

Te simți trădat de o persoană foarte apropiată. Ești vorbit pe la spate și nu îți dai seama care este motivul, nu ai greșit cu nimic nimănui.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Lumea vorbește multe, dar asta nu înseamnă că trebuie să și crezi. Culege singur informațiile de care ai nevoie, analizează și învață din propriile greșeli.

Cal

Confuzia nu îți dă pace, dar poate nu ești pregătit să afli ce trebuie să faci mai departe. Nu uita că și această stare poate aduce anumite beneficii.

Capră

Oportunitate romantică la orizont. Nu acționa impulsiv și vezi dacă ești pregătit să începi o nouă relație, abia ai ieșit din una de genul acesta.

Maimuță

Nu-ți mai reprima emoțiile, care trebuie să fie exprimate și dezbătute. Discută sincer și deschis despre tot ce nu îți dă pace în interior.

Cocoș

A venit timpul să nu mai ignori dorințele pe care le ai. Trăiește fiecare clipă la intensitate maximă și acționează acum, nu mai târziu.

Câine

Monotonia domnește în cuplu. E cazul să faci ceva dacă nu vrei să-ți pierzi sufletul pereche. Fă exact așa cum simți, nu mai amâna.

Mistreț

Lasă-te ghidat de intuiție în ceea ce privește sfera amoroasă. Ești mai pregătit ca oricând să iubești din nou, oferă-ți această șansă.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink