Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 17 decembrie 2020. Șarpele trebuie să se ferească de decizii majore

16.12.2020 | 13:30
Zodiac chinezesc pentru joi 17 decembrie 2020 Sarpele trebuie sa se fereasca de decizii majore
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru joi, 17 decembrie 2020, vine cu vești bune la locul de muncă și noroc în plan sentimental pentru unele zodii. 

De asemenea, unii nativi vor avea parte de o zi ocupată, fie că este vorba de probleme în familie sau la job.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află care este mesajul înțelepților din Orient pentru tine.

Zodiac chinezesc: joi, 17 decembrie 2020, pentru fiecare zodie

Șobolan

Astăzi ajuți un prieten apropiat și este de ajuns să-l asculți. Nu mai încerca să mulțumești de toată lumea și învață să spui „nu” atunci când nu vrei să te implici într-o anumită activitate. Urmează să primești bani de la o rudă apropiată.

ADVERTISEMENT

Bivol

Emoțiile tale sunt amestecate și anumite lucruri neînsemnate te pot face să-ți pierzi cumpătul. Încearcă să te calmezi și să iei o gură de aer, altfel ai putea cauza probleme din cauza unor stări de moment.

Tigru

Cere ajutorul colegilor atunci când nu te descurci la locul de muncă. Vorbește cu superiorii dacă vrei o mărire sau o altă poziție în cadrul companiei și stabiliți împreună care este cea mai bună variantă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai parte de o zi liniștită și lucrurile merg bine în plan sentimental. Dacă nu ai o relație la momentul actual, sunt șanse mari să-ți găsești jumătatea spre sfârșitul zilei, numai dacă socializezi mai mult cu cei din jur.

Dragon

O neînțelegere în familie sau la locul de muncă ți-ar putea strica dispoziția încă de la primele ore ale zilei. Încearcă să păstrezi reproșurile pentru tine și să nu complici situația și mai mult.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu este o zi potrivită pentru decizii majore, așa că ar trebui să mai aștepți o vreme. Ar trebui să ai mai multă grijă la cheltuieli și să te asiguri că îți rămân suficienți bani și pentru sărbătorile de iarnă.

Cal

Ai nevoie să faci schimbări în stilul de viață pentru că nu te-ai simțit foarte bine în ultima perioadă. Ai mai multă grijă de sănătatea ta și evită suprasolicitarea.

Capră/ Oaie

Ai multe de făcut astăzi și pare că nu ai timp de relaxare. Amână pentru a doua zi unele sarcini și înceacă să-ți faci timp și pentru relaxare, altfel vei ajunge în pragul epuizării.

Maimuță

O ceartă în familie sau în grupul de prieteni va tulbura apele astăzi și s-ar putea să fie nevoie să le datorezi scuze unor persoane. Evită să consumi preparate cu multe calorii, nu este momentul să faci excese.

Cocoș

Este timpul să faci câteva activități de care nu ai avut timp până acum. Nu te concentra numai pe muncă, altfel nu vei mai avea chef de nimic. Încearcă să nu faci achiziții doar din cauza unei dorințe de moment.

Câine

Ai de luat niște decizii importante și trebuie să alegi ce este mai bine pentru tine. Nu le dezvălui planurile tale de viitor oamenilor pe care nu îi cunoști foarte bine. O surpriză din partea unei persoane dragi îți face ziua mai frumoasă.

Mistreț

Ai idei bune și ar fi timpul să le pui în practică, sigur voi fi apreciate de colegi și superiori. Evită conflictele din familie și lasă de la tine dacă cineva face o remarcă la adresa ta, poate are o zi proastă.

ADVERTISEMENT