Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 2 decembrie 2021. Tigru primește bonusuri la locul de muncă

Marii înțelepți ai lunii vin cu vești noi pentru ziua de 2 decembrie 2021. Iată ce spune zodiacul chinezesc pentru fiecare semn în parte. Ziua de joi aduce bonusuri la locul de muncă, dar și mult stres.
01.12.2021 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru joi 2 decembrie 2021 Tigru primeste bonusuri la locul de munca
Zodiacul chinezesc pentru ziua de 2 decembrie 2021. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pentru că am intrat în Noul An chinezesc al Bivolului de metal, marii înțelepți spun că ne așteaptă o perioadă cu energii de tot felul. Astfel că, în zodiacul chinezesc, prudența este cuvântul de bază al zilei de doi decembrie.

Zodiacul chinezesc complet pentru ziua de joi, 2 decembrie 2021

Șobolan

Ai parte o zi în care se întâmplă și lucruri bune și rele. Mare atenție la locul de muncă și încearcă să ai grijă de sănătatea ta. Câteva exerciții de relaxare nu ți-ar strica.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ziua de joi vine pentru tine cu performanțe pe plan profesional și personal. Primești laude la locul de muncă și mai multă atenție din partea partenerului.

Tigru

Data de doi decembrie îți aduce un câștig suplimentar. Șefii îți oferă bonusuri pentru performanțele tale și o posibilă avansare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu se anunță deloc o zi bună în ceea ce privește viața amoroasă. În schimb, ai parte de o porție zdravănă de distracție cu prietenii.

Dragon

Nu te mai stresa! Orice problemă pe care o ai acum se va rezolva. Bucură-te de moment și privește cu optimism spre viitor.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Norocul a dat peste tine. Joi o ai parte de realizări pe toate planurile, astfel că nu ar strica să îți programezi o vacanță pentru a-ți răsplăti eforturile depuse până acum.

Cal

Evoluezi pe toate planurile, dar nu uita să ai grijă de sănătatea ta. Un control medical de rutină te-ar putea ajută să îți recapeți forțele.

ADVERTISEMENT

Capră

Stai bine cu banii, dar nu și cu relația de iubire. Partenerul îți poate reproșa lipsa de atenție, în timp ce tu te axezi foarte mult pe problemele de la locul de muncă.

Maimuță

Nu mai arunca cu banii în stânga și în dreapta, urmează o perioadă cu multe cheltuieli. La locul de muncă te bucuri de mari reușite.

Cocoș

Stresul și oboseala își spun cuvântul. Ai nevoie de o zi liberă, poate chiar de compania prietenilor sau a partenerului de viață.

Câine

Este posibil să apară schimbări la locul de muncă. Poate primești o oferă mai bună, poate vei pleca într-o delegație. Privește totul cu optimism!

Mistreț

Evită cheltuielile foarte mari. Nu stai bine cu banii, însă compensezi în ceea ce privește relația cu familia și prietenii.

ADVERTISEMENT