Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 2 iulie 2020. Șobolanul trădează, Tigrul devine mai ambițios

01.07.2020 | 11:55
Zodiac chinezesc pentru joi 2 iulie 2020 Sobolanul tradeaza Tigrul devine mai ambitios
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt zodiile care se vor bucura de noroc în dragoste, dar și cele care au de suferit din cauza banilor. Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 2 iulie 2020, aduce vești minunate pentru nativul Iepure.

La polul opus, zodia care va avea cel mai mult de suferit acasă, dar și la locul de muncă este Maimuța care se confruntă cu probleme cărora nu le găsește rezolvarea. Cu răbdare, însă soluțiile vor ieși la iveală.

ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile următoare evenimentele și previziunile complete pentru toate semnele zodiacale.

Zodiac chinezesc pentru joi, 2 iulie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Ai stricat totul în relația amoroasă când te-ai decis să calci strâmb. Ai crezut că nu se va afla, însă adevărul a ieșit la iveală și partenerul de viață nu poate trece peste această trădare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ține ochii deschiși. Nu te lăsa tras pe sfoară de oamenii care vor să profite de pe urma ta. Fii mai deștept decât ei datorită sincerității debordante de care dai dovadă.

Tigru

Uneori te mulțumești cu puțin, dar poate ar fi timpul să fii mai ambițios. Viitorul se anunță unul luminos din multe puncte de vedere, trebuie doar să vezi oportunitățile care-ți ies în cale.

ADVERTISEMENT

Iepure

O veste neașteptată îți luminează ziua și îți aduce zâmbete și fericire. Este vorba de relația de cuplu. Partenerul de viață nu ezită să-și declare sentimentele de iubire.

Dragon

Se pare că banii nu trag deloc la tine, dimpotrivă pierzi pe zi ce trece tot mai mulți. Nu reușești deloc să strângi la pușculiță pentru vacanța de vis la care visezi de atâția ani.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Mergi mai departe pe drumul tău, indiferent de ce spun cei din jur. Tu știi cel mai bine ce ai de făcut, nu te lăsa doborât de răutățile oamenilor care numai asta știu să facă.

Cal

Nu-ți fie teamă să spui ce simți pentru partenerul de viață. Ia-ți inima în dinți și cere-o în căsătorie sau mutați-vă împreună. Este momentul perfect pentru următorul pas.

Capră

Ai impresia că unii au ceva cu tine. Nu te închide în tine și spune-le verde în față ce te deranjează. Nu te mai consuma aiurea pentru niște vorbe aruncate-n vânt.

Maimuță

Simți că ai ajuns la capătul răbdărilor pentru că nu reușești să o scoți la capăt în niciun fel nici în familie, nici la serviciu. Poate ar fi cazul să lași timpul să treacă, rezolvările nu vor întârzia să apară.

Cocoș

Nu stai deloc la capitolul bani și asta pentru că achiziționezi o grămadă de lucruri, de unele nici măcar nu ai nevoie. Fii cumpătat și nu mai arunca cu banii în stânga și-n dreapta, nu se câștigă ușor.

Câine

Te cam joci cu mintea jumătății tale, lucru extrem de deranjant. Partenerul de viață nu mai știe ce să creadă despre tine și nu este exclus să pună capăt relației.

Mistreț

Ia-ți viața în propriile mâini și nu mai lăsa familia să decidă în locul tău. Ești destul de matur să faci lucrurile în felul tău, asumă-ți toate deciziile pe care le iei, indiferent dacă sau bune sau nu.

 

ADVERTISEMENT