Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 24 decembrie 2020. Bivolii au parte de schimbări majore în plan sentimental

23.12.2020 | 13:03
Zodiac chinezesc pentru joi 24 decembrie 2020 Bivolii au parte de schimbari majore in plan sentimental
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua joi, 24 decembrie 2020, anunță surprize pentru unii nativi, în timp ce pentru alții ziua aduce bătăi de cap cu ultimele pregătiri pentru Crăciun.

Astrele mai anunță și vești sau noutăți cu privire la viața sentimentală a unor semne zodiacale, ceea ce poate să aducă și bucurie, dar și unele neliști.

ADVERTISEMENT

E o perioadă deosebită din an, iar zodiile o vor simți. FANATIK vă prezintă zodicacul chinezesc pentru ziua de joi, 24 decembrie 2020, pentru toate semnele zodicale.

Zodiac chinezesc pentru joi, 24 decembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

E mai agitată decât te așteptai acestă zi. Au rămas multe lucruri de rezolvat pe ultima sută de metri, ceea ce îți aduce multe bătăi de cap și drumuri de făcut. Seara seara aduce o stare generală de oboseală și nu îți dorești decât să te trezești fără alarme.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ziua vine cu nouțăți în viața personală. Nativii au parte de vești mărețe cu privire la o schimbare majoră în viitor. Poate să fie vorba despre o căsătorie sau un pas important în relația de cuplu, poate chiar venirea pe lume a unui copil.

Tigru

Atmosfera din aceste zile îți umple sufletul de bucurie. Este o perioadă magică, iar prezența oamenilor dragi și spiritul sărbătorilor luminează toată casa. O să vină și un anunț important din partea unei rude.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ziua aduce o agitație generală pentru un eveniment pe care nimeni nu îl vedea venind. O defecțiune a unui aparat electrocasnic sau poate a mașinii te face să cumperi de urgență anumite piese de schimb și să cauți, fără prea mare succes, pe cineva care să te ajute la repararea respectivului bun.

Dragon

Vin vești cu privire la un om care a însemnat mult pentru tine. Sunt noutăți care te pun pe gânduri și îți aduc o stare de neliniște interioară, chiar dacă a ieșit din viața ta de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Oamenii apropiați s-au gândit la tine în această perioadă și există posibilitatea să îți facă o surpriză care o să te bucure mult. E vorba de un cadou pe care ți-l doreai de multă vreme și nu te-ai îndurat să îți faci faci plăcerea.

Cal

Ziua aduce unele drumuri, mici lucruri ce trebuie puse la punct si vizite pe care vrei să le faci unor oameni pe care i-ai văzut destul de rar în ultima vreme. Te bucuri de zilele libere și de revederea cu persoanele apropiate.

Capră/Oaie

Sunt unele neliști cu privire la o discuție cu partenerul de viață, care ți-a lăsat un gust amar. Nu e cazul să te stresezi prea tare, sunt doar mici diferențe care se pot rezolva rapid dacă amândoi sunteți dispuși să faceți un efort.

Maimuță

O reuniune amicală aduce apariția unui personaj care îți stârnește tot interesul. E un lucru care s-a întâmplat destul de rar în ultima vreme și te entuziasmează peste măsură.

Cocoș

Îți bați capul cu o problemă a unui om apropiat, pe care ai vrea să-l ajuți. Sunt sfaturi delicate și îți e teamă că nu ești în măsură să îți dai cu părerea.

Câine

Ziua aduce o vizită a unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. E o bună oportunitate de a te sustrage de la ultimele pregătiri pentru ziua de Crăciun și a petrece câteva ore alături de acest om, depănând amintiri și punându-vă la curent cu ultimele noutăți din viața voastră.

Mistreț

Nu îți place deloc că ai avut neșansa să fii nevoit să lucrezi de Crăciun în acest an, dar te alină gândul că vei ajunge la zilele libere în curând. Partea bună e că se anunță zile liniștite la locul de muncă.

ADVERTISEMENT