Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 25 iunie 2020. Bivolii se simt singuri și abandonați. Caii au probleme financiare

24.06.2020 | 14:11
Zodiac chinezesc pentru joi 25 iunie 2020 Bivolii se simt singuri si abandonati Caii au probleme financiare
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc aduce schimbări majore pentru data de 25 iunie 2020. Bivolii au câteva conflicte interioare, sunt copleșiți de emoții și parcă nu mai au încredere în ei.

Caii și-au epuizat toate resursele financiare, iar problemele sunt departe de a se fi terminat. De partea cealaltă, Câinele se bucură de armonie și de împlinire sufletească.

ADVERTISEMENT

În astrologia chinezească, anul 2020, numit și anul Șobolanului, este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive și al ocaziilor favorabile.

Zodiac chinezesc pentru joi, 25 iunie 2020

Sobolan

Fii cu ochii pe oportunități și rezervă-ți timp pentru familie, pentru cuplu. Mai ai nevoie și de momente relaxante și pasionale în viață. Nu este exclus ca spre seară să primești o surpriză din partea partenerului.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai pierdut un proiect și ești foarte dezamăgit, dar nu trebuie să te dai bătut. Mergi înainte până la punctul final. Ești destul de detașat de partea romantică, de iubire. Te simți singur. Nu mai ai încredere în oameni, dar trebuie să te resuscitezi singur.

Tigru

Profită de perioada avantajoasă pe care o travrsezi, pentru a începe proiecte noi. Vei avea de luat niște decizii importante în dragoste. Ceva din trecut se întoarce și vrea să vă împăcați. Aveți grijă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Vezi începe ziua cu ceva discuții la locul de muncă, ce te vor debusola complet. Nu-ți pierde cumpătul, ai nevoie de concentrare maximă în această perioadă și nu trebuie să faci pași greșiți. În același timp, dă-ți voie să te răsfeți puțin.

Dragon

Ai avut multe de învățat în ultima vreme, despre tine, dar mai ales despre ce se întâmplă în jurul tău. Ar trebui să renunți la critici și la dorința de a face totul perfect. Ai așteptări prea mari de la tine și de la cei din jur.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Uită-te în urmaî la tot ce ai trăit până acum. Nu ți se pare că repeți aceleați lucruri, cu același tip de oameni? Nu crezi că ar trebui să schimbi puțin tactica și modul de acțiune? Altfel, riști să te învârți în cerc.

Cal

Aveți probleme financiare și nu știți de unde să mai scoateți bani, iar problemele continuă să apară. Dacă lucrezi în domeniul artelor sau al comunicării, foarte bine faci. Salvarea ta ar putea veni chiar de acolo.

Capră / Oaie

E timpul să te focusezi pe tine. Fă-ți trategii de lucru, creionează-ți un plan. Dacă nu vei căuta să te organizezi puțin, te vei lovi de frustrări pentru că vei avea senașia că nu îți mai ajunge timpul și bați pasul pe loc.

Maimuță

Petreci prea mult timp rezolvând problemele altora. Pune-ți în ordine viața. Dă-ți voie să simți, să fii romantic. Daca ești singur, lucrează mai mult la capitolul încredere de sine.

Cocoș

Fiecare zi este un nou început. De la asta trebuie să pornești. Este o zi în care trebuie să preiei inițiativa, să ieși din zona de confort și să te apuci de treabă. Oferă ceea ce primești, nu mai face compromisuri pentru cine nu trebuie.

Câine

Este momentul tău. Dacă simți că cineva încearcă să îți pună piedici, asigură-te că nu te vei lăsa doborât. Mergi pe drumul tău, indiferent care este acela. Bazează-te pe diplomație și tact.

Mistreț

Nu te lăsa influențat de comportamentul altor oameni. Nu poți controla ce nu depinde de tine. Păstrează-ți calmul. Dacă ești singur, ai șanse mari să cunoști pe cineva.

ADVERTISEMENT