Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 25 mai 2023. Dragonul primește o sumă de bani, Bivolul are de luat o decizie importantă

Zodiac chinezesc. Află ce ți-au rezervat astrele pentru joi, 25 mai 2023. Ce bani primește Dragonul și ce decizie trebuie să ia Bivolul.
24.05.2023 | 14:03
Zodiac chinezesc pentru  joi 25 mai 2023 Dragonul primeste o suma de bani Bivolul are de luat o decizie importanta
Horoscop chinezesc pentru joi, 25 mai 2023. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Horoscop chinezesc. Descoperă predicțiile astrale ale înțelepților din Orient, valabile pentru joi, 25 mai 2023. Dragonii și Bivolii vor avea parte de momente marcante. Cu ce întâmplări se vor confrunta aceștia și restul nativilor?

Horoscop chinezesc. Predicții astrale pentru joi, 25 mai 2023

Șobolan

Șobolanii vor face o călătorie în grup. Se vor distra și se vor elibera de grijile acumulate. Asta datorită sfaturilor pe care le vor primi și pe care le vor aplica atent. Visează ca de acum să aibă o viață prosperă, fără griji și fără să se grăbească atunci când fac o anumită sarcină.

ADVERTISEMENT

Bivol

O decizie importantă trebuie să ia Bivolul joi. Totul are legătură cu persoana iubită, față de care simte că nu mai are aceleași sentimente ca la începutul relației. Bivolul trebuie să poarte o discuție serioasă, în urma căreia să ajungă la o concluzie utilă pentru viitor.

Tigru

Tigrul va fi copleșit de emoții. Cei dragi îi vor face o surpriză la care el nu se aștepta niciodată. Va fi recunoscător și își va alege cu multă grijă oamenii de care se înconjoară. Nu își mai dorește oameni toxici lângă el, ci doar pe aceia de la care are ce învăța.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va avea planurile date peste cap. Va primi un apel care îi va schimba întreaga agendă pentru ziua de joi , 25 mai 2023. Va alerga în stânga și în dreapta și se va simți ușor agitat. După momente ca acestea, are nevoie de o odihnă.

Dragon

Dragonul primește o sumă mare de bani de la o persoană apropiată, care stă foarte bine din punct de vedere financiar. Aceasta nu are nevoie ca să-i fie înapoiați, iar Dragonul simte că este binecuvântat, dar și că a rămas, totuși, cu o răsplată către Univers.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele va pătrunde în casa unei celebrități. Va vedea cum este să trăiești pe picior mare și să evoluezi în viață fără a ține cont de criticile venite de la diferite persoane. Șarpele se va înconjura de acum încolo doar de oameni de succes, prosperi financiar.

Cal

Calul află un adevăr dureros. Este legat de o persoană apropiată și îi va fi greu să-i găsească o explicație a faptei. Astrologii îl sfătuiesc să nu-și mai pună întrebări și să accepte lucrurile așa cum s-au produs. Nu strică și să-și ia o pauză de la rutina zilnică.

ADVERTISEMENT

Capră

Capra simte nevoia unui concediu, deoarece se confruntă cu o stare de oboseală pe care nu o mai stăpânește foarte bine. Vrea să respire aer curat și să se bucure de un peisaj plăcut ochilor. S-a săturat de agitația urbană și ia în calcul o schimbare de domiciliu.

Maimuță

Maimuța va avea parte de câștiguri materiale. Va participa la o competiție foarte importantă, unde va deveni victorioasă și va reuși să beneficieze de un premiu care constă în obiecte valoroase, utile pentru un decor special al locuinței.

Cocoș

Cocoșii vor ieși din zona de confort și vor lua hotărâri foarte curajoase. Începând de joi, vor face doar ceea ce îi taie capul, fiindcă au constatat că li se cuvine o libertate pe care nu au știut cum să o fructifice până în momentul de față.

Câine

Câinii vor învăța să se bucure și de lucruri simple, precum faptul că văd, că pot merge în două mâini și în două picioare sau că au ce pune pe masă. Își vor schimba rutina, vor deveni mai liniștiți și vor savura prezentul din plin.

Mistreț

Mistreții vor lămuri unele neînțelegeri cu persoanele dragi, iar apoi se vor simți mai liniștiți. Ar trebui să poarte mai des astfel de conversații, pentru a evita și tensiunile ulterioare. Mistreții, totodată, au nevoie de conversații mai serioase cu familia, pentru a-și da seama unde greșesc.

ADVERTISEMENT