Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 26 noiembrie 2020. Calul renunță la unele prietenii

25.11.2020 | 11:40
Zodiac chinezesc pentru joi 26 noiembrie 2020 Calul renunta la unele prietenii
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 26 noiembrie 2020, vine cu evenimente importante pentru multe dintre zodii. Nativii se concentrează mai mult pe carieră, dar și pe relațiile de dragoste. 

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru semnele zodiacale este să nu se abată de la drumul ales și să se concentreze pe lucruri care contează cu adevărat. Nu ar strica să facă puțină „curățenie”.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toate zodiile. Descoperă ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte!

Zodiac chinezesc pentru ziua de joi, 26 noiembrie 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Investește mai multe eforturi în muncă și vei avea parte de surprize neașteptate. Sunt șanse mari să ai finanțe pentru o nouă casă sau pentru o vacanță scurtă la final de săptămână. Depinde cum îți gestionezi banii.

ADVERTISEMENT

Bivol

Lucrurile merg excelent la locul de muncă, ești tot mai aproape de o realizare uriașă care să-ți aducă bani. Primești sprijinul unui prieten de încredere, ascultă sfaturile pe care ți se oferă acesta.

Tigru

Munca în echipă te ajută să rezolvi sarcinile de la serviciu. Nu ezita să ceri ajutorul dacă simți că ești împotmolit într-o situație fără ieșire. Puțină mișcare la finalul zilei te va ajuta să te detensionezi după o zi grea.

ADVERTISEMENT

Iepure

Gândește-te mai mult la tine. Pune-te pe primul loc și adu în prim-plan acele lucruri care îți place plăcere. Concentrează-te mai mult pe pasiuni și lasă-te dus de val când vine vorba de imaginație.

Dragon

Pregătește-te sufletește, se anunță o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional. Partenerul de viață este tot mai indispus și pus pe harță. Ai grijă ce spui pentru că riști că ajungi la un scandal monstru.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Îți merge bine pe aproape toate planurile, mai puțin legat de bani. Ești afundat în niște datorii din care nu știi cum să mai ieși. Demarează noi proiecte dacă vrei să ieși la liman.

Cal

Este un moment bun să faci puțină ordine atât în viața personală, cât și în privința obiectelor din casă. Renunță la oamenii care te trag în jos și concentrează-te pe lucrurile cu adevărat importante.

Capră/ Oaie

Relații cu partenerul de viață s-ar putea complica serios. Tranșează încă de la început acele situații neplăcute. Fii calm și nu arunca cuvinte grele la adresa jumătății tale, s-ar putea să regreți.

Maimuță

Ai parte de câteva zile obositoare la serviciu. Ești implicată în multe proiecte, dar ar fi bine să te gândești și la sănătatea ta. Ia o mică pauză și încarcă-ți bateriile.

Cocoș

Deconectează-te de tot ce te înconjoară, ia-ți o zi liberă de la serviciu și fă ceva pentru tine. Mergi la salon, plimbă-te sau pur și simplu citește o carte bună. Relaxare, asta e cuvântul după care te ghidezi.

Câine

Relația de cuplu are nevoie de mai multă pasiune. Nu ezita să-i arăți partenerului de viață sentimentele pe care le porți în suflet. Vei fi răsplătit pe măsură.

Mistreț

Lucrurile încep să se așeze în viața ta, mai ales profesional. Ai găsit un loc de muncă confortabil, unde aprecierea nu va întârzia să apară. Arată-le celor din jur de ce ești capabil.

ADVERTISEMENT