Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 28 mai 2020. Caii sunt motivați să atingă un mare obiectiv profesional

27.05.2020 | 11:56
Zodiac chinezesc pentru joi 28 mai 2020 Caii sunt motivati sa atinga un mare obiectiv profesional
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de joi, 28 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere financiar. Ai toate ingredientele necesare să duci la îndeplinire chiar și cele mai dificile sarcini, așa că nu rămâne decât să îți iei inima în dinți și să începi treaba. În plus, relația cu partenerul de viață aduce liniștea după care tânjeai de foarte multă vreme.

Ce surprize ți-au pregătit astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de joi, 26 mai

Dacă te numeri printre nativii din zodia Calului, te sfătuim să te implici foarte serios în proiectul pe care tocmai l-ai început. Nu de alta, dar este foarte important, iar succesul lui stă numai în mâinile tale. Nu-i dezamăgi pe cei care au avut încredere și ți-au oferit această ocazie unică.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Găsești portița de ieșire dintr-o situație complicată care te duce la etapa următoare, dar nu te lăsa furat de nereguli. Chiar dacă ideea care ți se oferă pare să rezolve cu bine problema, nu poți accepta dacă ți se cere să faci ceva ilegal sau incorect, ca atare, nu te lăsa păcălit de condiții suspecte. Dacă intuiția îți spune că există un preț de plătit pentru acest succes, mai bine nu accepta ceea ce ți se oferă. Nu ești în stare nici să minți, nici să înțelegi, pentru că așa te amăgești singur.

Bivol

Primești o veste care îți strică toate planurile. E ca un refuz final ce-ți taie tot elanul și nu mai poți continua să mergi pe același drum. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durată în cariera ta, dar pe moment ești un pic debusolat, neștiind încotro trebuie să mergi de acum înainte. Ești nevoit să iei niște măsuri rapide de schimbare totală a direcției și e normal să nu fii foarte sigur în fața unei alegeri atât de drastice. De mâine lucrurile vor sta complet diferit.

Tigru

Toată viața ești judecat și judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că așa e gura lumii: slobodă. Azi ești lăudat și apreciat, mâine ești criticat și etichetat, dar din toate acestea încearcă să devii din ce în ce mai bun. Și tu poți emite opinii eronate la adresa altora, și alții te analizează cu ochi severi, dar nu trebuie să transformi relațiile cu ceilalți într-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări, și așa nimeni nu se va simți vinovat de nimic.

Iepure

Există o vorbă: dacă tăceai, filosof rămâneai! Deși ar fi mai bine să te abții să-ți dai cu părerea despre o situație cu mai multe direcții de interpretare, nu poți tăcea și deschizi gura, dar ce spui nu e chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca și cum n-ar fi nici locul, nici momentul să emiți opinii, de aceea ar fi bine să te gândești de zece ori înainte de a vorbi, ca să nu deranjezi pe cineva cu părerea pe care o ai. Poate ești cu un pas înaintea celor din jur și mult prea original pentru capacitatea lor de înțelegere, deci mai bine taci, așteptând alt moment mai adecvat.

Dragon

Pleci la drum pentru rezolvarea multor treburi de serviciu, dar sunt călătorii cu rezultate pe măsura așteptărilor. Totul va ieși foarte bine, deci fă-ți bagajele să pleci în altă locație pentru a-ți aduce contribuția la diverse planuri profesionale. E nevoie de tine undeva în altă parte decât erai obișnuit, pentru că ai experiența necesară rezolvării rapide a unor sarcini. Te întorci acasă mulțumit, cu sarcina îndeplinită, chiar da-că deplasarea în sine poate fi obositoare.

Șarpe

Musafirii sunt bineveniți astăzi, pentru că ai ușa mereu deschisă pentru oameni simpatici și optimiști. Vestea care sosește azi printr-un mesager tânăr, cu care comunici ușor, te face fericit și simți nevoia să o transmiți la toată lumea. Telefonul va zbârnăi toată ziua, la ușă mereu sună cineva, iar întâlnirile sunt la ordinea zilei. Ești un interlocutor plăcut, care are idei bine conturate și bine argumentate, deci cine îți este azi alături are numai de câștigat, pentru că pentru oricine ai sfaturi bune, subiecte incitante de discuție, vești bune de transmis.

Cal

Implică-te serios în ceea ce ai de făcut, pentru că succesul proiectului inițiat depinde de felul cum fiecare își joacă rolul care i se potrivește. Te vei integra perfect în această piesă de teatru care se joacă sub ochii tăi și în care știi foarte bine ce ai de făcut. Te simți excelent în acest grup foarte bine închegat, în care fiecare își cunoaște rolul și nu deranjează pe nimeni în jur, încât e mai mare dragul să-ți aduci aportul. Intervii exact la locul și momentul potrivit pentru a duce totul la capăt cu brio. Asta da colaborare eficientă!

Capră/Oaie

Trebuie să-ți organizezi foarte bine timpul, pentru că ai un program foarte încărcat de tot felul de sarcini mărunte. Aparent, sunt neimportante, sunt fleacuri care nu merită prea multă atenție, dar pentru că a sosit și vremea lor, trebuie să te dedici lor cu prioritate. În momentul când le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că agenda ți se aerisește dintr-o dată, pentru că ai reușit să ștergi de pe listă o mulțime de lucruri minore. Nu poți să-ți dai seama de greutatea lor până ce nu te eliberezi de ele!

Maimuță

Dacă nu primești niciun fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat scopurilor tale. Caută alt grup de colaboratori, ieși din spațiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influența negativ. Ești plin de energie, de poftă de mișcare și de acțiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji și probleme, s-ar putea să te tragă înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni triști, pesimiști, lipsiți de direcție. Deci, devino liderul lor și condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

Cocoș

Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urât. O vorbă necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionezi cu prudență orice factor de risc cu care te confrunți azi. Ești pe cale să strici o prietenie de o viață, să ieși dintr-o relație care evoluase bine o perioadă sau să abandonezi un proiect pentru că nu te mai înțelegi cu colegii de echipă. Dacă altceva nu se mai poate face decât să renunți, probabil acel lucru nu era pentru tine!

Câine

Nu te poți baza pe sfatul pe care ți-l oferă astăzi un amic, deoarece nu prea e în cunoștință de cauză. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorbă aruncată în vânt, care nu se bazează nici pe studiu, nici pe experiență. E doar o părere, fără să analizeze situația în profunzime, de aceea ar fi mai bine să n-o privești ca pe literă de lege. Mâine s-ar putea să-și dea seama că a greșit și să încerce să dreagă busuiocul cu o glumă, dar pentru tine ar putea fi prea târziu. Nu ai încredere în cei care promit multe din prima, pentru că ei nu știu cât de complicată e situația.

Mistreț

Nu te lăsa doborât de o banală piedică. Dacă te prinde într-un moment fragil, gata să renunți la cel mai mic hop, vei regreta mai târziu slăbiciunea de acum, ca atare adună-ți forțele și luptă, orice ar fi. Vei fi mândru când vei depăși starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omenească, totul e o chestiune de voință, totuși! Piedici există la tot pasul, dar asta nu înseamnă că renunți de fiecare dată. Descoperă în tine resurse fantastice de energie și de ambiție pentru a ajunge acolo unde dorești, chiar dacă e greu.