Zodiac chinezesc pentru joi, 29 octombrie 2020. Schimbări însemnate în viața de cuplu

Cerasela Stafie   
în Horoscop
28/10/2020, 13:20
Zodiac chinezesc pentru joi, 29 octombrie 2020. Schimbări însemnate în viața de cuplu
Zodiac chinezesc pentru joi, 29 octombrie 2020. Două zodii au parte de o zi plină Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezescul pentru joi, 29 octombrie 2020, preconizează o zi încărcată cu multe activități ce țin atât de viața profesională, cât și de căminul nativilor. Trebuie puse la punct anumite astepecte cu privire la renovări sau redecorări sau poate se face curățenie generală.

Astologii din Orient emit previziuni cu privire la planul sentimental al unor semne. Se pot produce schimbări însemnate ale modului în care respectivii nativi percep viața de cuplu și reponsabilitățile care vin cu ea.

Ziua poate să mai aducă fluctuații ale finanțelor pentru nativi. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru ziua de joi, 29 octombrie, pentru fiecare nativ în parte.

Zodiac chinezesc pentru joi, 29 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Gânduri multe te apasă în această zi. Ai unele probleme în a te simți în largul tău în relația pe care o ai în momentul de față și simți nevoia de a face anumite schimbări. O discuție cu partererul de viață pe acestă temă are mari șanse să apară și să aducă lămuriri cu privire la direcția în care mergeți.

Bivol

Problemele de sănătate din ultima vreme par să se amelioreze, iar acest lucru are un efect pozitiv și asupra stării de spirit. Parcă ai revenit la viață și ești nerăbdător să îți reiei activitățile zilnice, ceea ce aduce bucurie și acasă, dar și la locul de muncă.

Tigru

Sunt multe treburi de rezolvat astăzi. S-au aglomerat mai multe proiecte profesionale care cer să te ocupi de ele cât mai curând și nu simți cum trece ziua la muncă. Timpul zboară și te bucuri de eficiența de care ai dat dovadă, ești fericit că ai avut suficientă energie pentru a termina treaba.

Iepure

Banii pe care așteptai să îi primești de multă vreme au toate șansele să apară astăzi. Te bucuri că s-a întâmplat așa, dacă îi primeai mai din timp, acum erau deja chetuiți și nu apucai să îi utilizezi la reparațiile pe care le necesită unele aparate electrocasnice sau poate chiar mașina.

Dragon

Ziua aduce cu ea un conflict matinal acasă sau imediat ce ai ajuns la muncă. Îți taie buna dispoziție și nu dai dovadă de prea multă energie. Oamenii din jur observă că nu ești în apele tale, vor să se facă utili și vei putea să te bucuri de un ajutor nesperat pentru a termina treaba.

Șarpe

Partenerul de viață are planuri mari de renovare, redecorare sau curățenie generală. E ultimul lucru de care aveai nevoie. La locul de muncă ai parte de o zi plină și stresantă, iar, când ajungi acasă, nu găsești nici fotoliul pe care te relaxai de obicei. Vei ajuta la rearanjarea căminului, de nevoie, nu pentru că ți-ai dori asta.

Cal

Ziua aduce niște cheltuieli pe care le așteptai, dar nu îți doreai prea tare să ai de a face cu ele. E vorba de niște lucruri care le sunt necesare membrilor familiei pentru a desfășura o activitate care s-a mutat la domicilui, studiul sau lucrul de acasă. Trebuie să amanajezi un spațiu special pentru asta și să cumperi cele necesare.

Capră / Oaie

Apar niște situații care te vor pune pe drumuri astăzi. E vorba de rezolvarea unor treburi care țin de locul de muncă și care necesită deplasarea la anumite instituții pentru a obține semnături sau acorduri de a începe treaba. Nu te supără prea tare această operațiune, aveai nevoie de o zi în care să nu stai doar în birou.

Maimuță

Sunt multe șanse să întâlnești un om care să-ți trezească interesul, dar căruia nu prea reușești să-i atragi atenția. Ziua se scurge încercând să găsești variante pentru a revedea respectiva persoană. Poate dai și niște telefoane să vezi în ce cercuri se învârte.

Cocoș

Faci planuri pentru o evadare din oraș la sfârșitul săptămânii. Ai ajuns la concluzia că ai nevoie de un moment de respiro, de o pauză. Partenerul de viață este cel mai încântat, dar nu prea reușiți să vă puneți de acord cu privire la destinație. Veți avea mult de negociat.

Câine

Sunt vești bune venite de la locul de muncă, se poate să ai parte de o mărire de salariu, un bonus sau bani în plus pentru orele suplimentare. Este un motiv de bucurie, profiți de situație pentru a face o achiziție pe care ți-o doreai de multă vreme și care va face banii să dispară la fel de repede cum au venit.

Mistreț

Te bucuri de liniște și pace. Trecerea la lucrul de acasă nu te-a încântat prea tare inițial, dar ai revenit la sentimente mai bune. Partenerul de viață este fericit că vă țineți companie. Se putea și mai rău, deși ți-a fost greu să te înveți să nu mai pleci pe fiecare zi.

Închide ×