Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 29 septembrie 2022. Dragostea îi dă bătăi de cap Iepurelui

Marii înțelepți din Orient au dezvăluit previziunile pentru joi, 29 septembrie 2022. Ce au rezervat astrele pentru nativii zodiacului?
28.09.2022 | 14:33
Zodiac chinezesc pentru joi 29 septembrie 2022 Dragostea ii da batai de cap Iepurelui
Zodiac chinezesc pentru joi, 29 septembrie 2022. Foto: thesun.uk
ADVERTISEMENT

Cititorii în stele au dezvăluit la ce trebuie să se aștepte nativii zodiacului chinezesc. Ziua de joi, 29 septembrie 2022, se anunță a fi una cu de toate. Sentimente amestecate complică lucrurile pentru unele persoane.

Zodiac chinezesc pentru joi, 29 septembrie 2022

Șobolan

Știi ce vrei să faci, dar s-ar putea să nu fii sigur cum. Dacă întâmpini obstacole, caută o altă cale. Un drum nou poate fi înfricoșător, dar probabil că este o alegere mai bună.

ADVERTISEMENT

Bivol

S-ar putea să simți ca în sfârșit ai rezolvat o problemă, dar stresul nu dispare. Fă-ți timp să te relaxezi. Absorbi sentimentele negative, așa că un masaj sau un pui de somn  ar putea face minuni pentru tine.

Tigru

Ești cu capul în nori și e momentul să te întorci cu picioarele pe pământ. Să evadezi din gândurile tale te-ar putea ajuta pe moment, dar trebuie să te aduni.

ADVERTISEMENT

Iepure

Dragostea pare a fi un mare obstacol pentru tine acum și orice altceva, dar nu ușoară. S-ar putea să fii tentat să renunți complet, dar asta nu te va ajuta. Încearcă să-ți deosebești sentimentele și mai așteaptă câteva zile.

Dragon

Viața se simte ca un carusel. Ești aruncat încolo și încoace. Dacă nu ești sigur de ceva, poți să renunți. Nu ai toate detaliile acum, dar mai târziu vei înțelege.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Indiferent cât de mult ai încerca să scapi de propria ta reflexie, în cele din urmă trebuie să te uiți în oglindă. Nu mai alerga. Nu poți scăpa de cine ești.

Cal

Ai tendința de a fi direct în modul în care comunici, dar abordarea ta poate afecta unii oameni. Îți poți susține punctul de vedere și fără să fii dur sau agresiv.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Ideile bune continuă să vină. S-ar putea chiar să te gândești să-ți continui studiile. Poți lua în calcul orice fel de schimbare.

Maimuță

S-ar putea întâmpla unele evenimente neobișnuite care să-ți amintească că Universul are un plan. Fii atent la semne pentru că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Dacă le ignori, ai putea pierde șansa de a-ți îmbunătăți viața.

Cocoș

Fă un pas înapoi de la munca grea și privește în perspectivă. Ai parcurs un drum lung și ești aproape de a-ți atinge anumite obiective, dar în loc să alergi spre destinație, bucură-te de călătorie.

Câine

Poți găsi stabilitate în relațiile tale astăzi. Conexiunile sociale te pot duce peste tot în viață, așa că apelează la oameni pentru a obține ceea ce îți dorești. Prietenii tăi te pot ajuta, dar tu trebuie să-i lași.

Mistreț

Se schimbă lucruri, mai ales în privința unor părți din viața ta pe care le-ai cam neglijat. Este timpul să-ți conștientizezi potențialul și să ai încredere în abilitățile tale înnăscute.

ADVERTISEMENT