Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 4 februarie 2021. Capra nu trebuie să-și piardă cumpătul

03.02.2021 | 12:38
Zodiac chinezesc pentru joi 4 februarie 2021 Capra nu trebuie sasi piarda cumpatul
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 4 februarie 2021, aduce tensiuni și întâmplări mai puțin plăcute pentru unele zodii. Este nevoie de un temperament calm, fără să iasă prea multe scântei. 

Unele semne zodiacale găsesc, în sfârșit, soluții la problemele lor, în timp ce altele simt nevoia să ia o pauză de la tot și să evadeze departe de agitația și stresul locului de muncă.

ADVERTISEMENT

E o zi potrivită pentru călătorii în locuri care nu au mai fost vizitate înainte. De asemenea, nativii trebuie să fie foarte atenți și la ceea ce scot pe gură, ar putea răni pe cineva.

Zodiac chinezesc pentru joi, 4 februarie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Ziua poate aduce tensiuni și conflicte dacă nu reușești să lași puțin garda jos și să asculți părerile celor din jur. Sunt importante și ideile celorlalți.

ADVERTISEMENT

Bivol

Cere sfatul partenerului de viață înainte de a cheltui o sumă uriașă pe unele obiecte. Poate nici nu ai nevoie să achiziționezi lucrul respectiv.

Tigru

Nervozitate și stres din cauza unui proiect căruia nu-i găsești rezolvarea. Cere o mână de ajutor, poate așa reușești să găsești soluția perfectă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Sarcinile de la locul de muncă te determină să stai peste program, chiar dacă nu îți face plăcere. Nu prea ai de ales, trebuie să închei tot ce ai pe ordinea de zi.

Dragon

Dificultăți în comunicare. Îți este foarte dificil să înțelegi ce vor ceilalți de la tine și s-ar putea să răbufnești, chiar nu este în firea ta să faci asta.

ADVERTISEMENT

Șarpe

E o zi potrivită să stai de vorbă cu vechii prieteni sau să faci o plimbare undeva în afara orașului. Simți nevoia să iei o gură de aer, să te relaxezi.

Cal

Te simți în continuare obosit și epuizat și nu știi care este motivul. Nu ar strica să ceri sfatul unui medic sau să-ți încarci bateriile mai mult decât de obicei.

Capră / Oaie

Se cere să fii calm și să nu iei decizii pe care le-ai putea regreta mai târziu. Mai bine lasă pe o altă zi problemele cu adevărat importante și axează-te pe altceva.

Maimuță

Ești o persoană specială și plină de tandrețe și afecțiune, dar din păcate, nu găsești persoana cu care să fii pe aceeași lungime de undă. Nu-ți pierde speranța.

Cocoș

Comportamentul și felul tău de a fi deranjează tot mai multe persoane. Ar fi cazul să-ți revizuiești atitudinea și să faci unele schimbări, e nevoie urgentă.

Câine

Ți se propune o colaborare greu de refuzat. Analizează pe toate părțile această variantă și abia apoi decide ce vrei să faci mai departe. Nu te grăbi.

Mistreț

Ești haios și mereu amuzant, dar cam riști să te întreci cu gluma uneori. Nu toată lumea apreciază acest tip de comportament, ai mare grijă!

ADVERTISEMENT