Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 9 mai. Oaia primește un cadou neașteptat

Zodiac chinezesc pentru joi, 9 mai. Oaia primește un cadou neașteptat, în timp ce Mistrețul are parte de o surpriză memorabilă.
08.05.2024 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 9 mai Oaia primeste un cadou neasteptat
Zodiac chinezesc pentru joi, 9 mai. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, Bivolul o să primească niște bani, joi, 9 mai. Pentru Șarpe vin provocări majore pe plan profesional, unde va fi nevoie de o atitudine corespunzătoare. Cocoșul în schimb bifează o mare reușită.

Zodiac chinezesc pentru joi, 9 mai. Călătorie pentru Iepure

Șobolan

Ești pe gânduri și parcă vrei să faci o schimbare, dar ți-e frică de rezultate. Cel mai bine ar fi să te bazezi pe instinct de această dată și să lași părerile celor din jur. Dacă cineva a trecut prin ceva rău, asta nu înseamnă că o să ți se întâmple la fel.

ADVERTISEMENT

Bivol

Conform zodiacului chinezesc, joi, 9 mai, e ziua ta norocoasă. Ai șansa să primești niște bani, într-un moment în care aveai reală nevoie de ei. Poate un ajutor din partea unei rude, sau un bonus de la locul de muncă.

Tigru

Încerci să îi mulțumești pe ceilalți, dar ai cam uitat de tine. A venit momentul să te mai relaxezi și tu și să îți cunoști prioritățile. De asemenea, e bine să înțelegi că cine nu te apreciază acum, nu o va face nici mai târziu.

ADVERTISEMENT

Iepure

Fă-ți bagajele pentru că te așteaptă o călătorie destul de interesantă. S-ar putea cu această ocazie să cunoști și oameni importanți, care în timp îți vor deschide uși importante la care doar visai până acum.

Zodiac chinezesc pentru joi, 9 mai. Calul are de luat o decizie importantă

Dragon

O zi de joi destul de liniștită și chiar aveai nevoie puțin de asta. Ai depus eforturi suplimentare în ultima perioadă, astfel că e timpul să mai respiri și tu. Pune-ți pe primul loc pasiunile și apoi după gândește-te la ceilalți.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Provocări majore pe plan profesional pentru tine, joi, 9 mai. Nervii îți vor fi testați, însă ai grijă la atitudine. Nu trebuie să răspunzi cu aceeași monedă, pentru că la finalul zilei tu vei avea de pierdut. Răbdarea este cheia.

Cal

Conform zodiacului chinezesc, ai de luat o decizie importantă pe plan profesional. Dacă ești șef, s-ar putea să renunți la anumiți angajați. Pe de altă parte, dacă ești angajat, s-ar putea să vrei să faci o schimbare, însă nu știi în ce direcție să mergi.

ADVERTISEMENT

Oaie

O să primești un cadou neașteptat din partea unei persoane care nu e tocmai apropiată de tine. Se pare că cineva ți-a citit gândurile de la distanță și vrea să îți facă ziua mai frumoasă. Și sunt șanse mari să și reușească.

Câinele trebuie să rămână vigilent

Maimuță

Tensiuni în relația de cuplu, joi, 9 mai. Încearcă să comunici cu partenerul tău, astfel încât să vedeți dacă mai puteți să ajungeți sau nu la un acord. De asemenea, evită să arunci cu anumite cuvinte grele pe care să le regreți mai târziu.

Cocoș

Conform zodiacului chinezesc, o să bifezi o mare reușită pe plan personal, dar și profesional. Reușești în sfârșit să găsești echilibrul de care ai nevoie, iar odată cu asta vin și veștile bune. Nu ar fi exclus să fii promovat și să pleci și într-o vacanță.

Câine

Rămâi vigilent în fața anumitor situații. Nu toată lumea vrea să te vadă cum reușești și s-ar putea să îți pună anumite piedici fără ca măcar să îți dai seama. Încearcă să nu mai ai încredere în oricine, măcar în această perioadă.

Mistreț

O persoană dragă îți va face o surpriză pe care o să ți-o amintești mult timp de acum înainte. Nu vorbim despre ceva material, ci mai degrabă despre ceva spiritual. De asemenea, s-ar putea să îți schimbi percepția față de anumite situații.

ADVERTISEMENT