News

Zodiac chinezesc pentru luna august 2019. Ce spun astrele în luna lui cuptor

18.07.2019 | 13:04
Zodiac chinezesc pentru luna august 2019 Ce spun astrele in luna lui cuptor

Potrivit zodiacului chinezesc pentru luna august 2019, multe semne zodiacale vor trece prin etape formidabile ale vieții. Au parte de tot felul de surprize mai ales din punct de vedere sentimental. Luna august este luna iubirii pentru mulți nativi, o lună favorabilă pentru noi începuturi în dragoste, deci o lună plină de emoții intense.

Zodiac chinezesc august 2019 – O lună a surprizelor

Începutul lunii se va anunța ceva mai anevoios pentru unele semne zodiacale, mai ales pentru acele zodii chinezești care nu au făcut economii la momentul oportun. Toate lucrurile se pot schimba pe ultima sută de metri. Au în față o serie de șanse unice de a-și schimba traiectoria profesională în bine dacă investesc cu cap. Vorbim aici în special despre zodiile Dragon și Șarpe.

Dragon

Dragonii au parte de o lună în forță. Sunt solicitați din toate părțile și au de făcut o serie de lucruri la locul de muncă. Se relaxează abia spre finalul lunii. Din 20 încolo se vor face dispăruți în vacanța pe care au visat-o dintotdeauna. Au de gând să facă tot ce le taie capul și se vor simți extraordinar. Profesional, trebuie să aibă grijă în ce investesc.

zodiac chinezesc august 2019 - zodiile chinezești
O lună extrem de benefică pentru multe zodii. Sursa foto: chinesenewyear.com

Șarpe

Șerpii din zodiacul chinezesc vor fi puși în fața tentațiilor și vor ști de data aceasta ce să aleagă. Primele zile ale lunii, cam până prin 7 august, apar probleme financiare care necesită o rezolvare urgentă și cu cap. Pot avea un succes nesperat, dar bine ar fi să nu se bazeze doar pe hazard.

Mistreț

Mistreții au parte de surprize frumoase. Familia le va face pe cap și îi va ajuta să își îndeplinească dorințe mai vechi. Tot ce le lipsește în luna august este puțin mai mult curaj.

Cal

Caii pun totul la suflet și riscă să transforme luna august într-un calvar. Sunt la un pas de depresie dacă iau în seamă toate glumele răutăcioase care se fac la adresa lor.

Câine

Nativii Câine sunt dispuși să renunțe la plăcerile lor pentru a-i ajuta pe ceilalți. Se vor remarca prin acțiunile lor umanitare.

Tigru

Tigrii au parte de multe momente deosebite în special în a doua jumătate a lunii august. Trebuie să fie mai încrezători în forțele proprii. Sunt avantajați de astre toată luna.

Maimuță

Maimuțele nici nu știu ce lună benefică îi așteaptă! Banii vin din toate părțile, aprecierile la fel, iar dragostea le deschide un capitol important în viață. E o lună în care cuvântul de ordine va fi fericire.

Oaie

Nativii Oaie petrec o lună în familie. Prietenii adevărați vor ieși la lumină și vor face curățenie în lista lor de friends.

Iepure

Iepurii se remarcă într-un domeniu cu totul nou chiar și pentru ei. Au de trecut multe obstacole, dar vor ieși victorioși.

Cocoș

Cocoșii fac tot ce le stă în putință pentru a se redresa după perioada de vacanță. Reușesc să își încarce bateriile când și unde nu se așteaptă.

Șobolan

Șobolanii pun paie pe foc în anumite conflicte, iar toate reproșurile se vor răsfrânge asupra lor. Joaca cu focul nu îi va avantaja.

Bivol

Bivolii duc o luptă grea cu prejudecățile celor din jur toată luna. Vor avea câștig de cauză doar dacă vor ceda când trebuie.

Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Kremlinul a anunțat ce se va întâmpla în cazul în care NATO va...
Kremlinul a anunțat ce se va întâmpla în cazul în care NATO va trimite trupe în Ucraina: "Ar fi inevitabil un conflict"
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Recordmanul mitei din 2023. Cine este politicianul prins de DNA cu cea mai...
Recordmanul mitei din 2023. Cine este politicianul prins de DNA cu cea mai mare șpagă în valiză
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Prințul William, gest bizar în public. A plecat de la o slujbă comemorativă
Prințul William, gest bizar în public. A plecat de la o slujbă comemorativă
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Cristina Șișcanu, acuzată că o copiază pe Gabriela Cristea? „Nu mâine-poimâine își ia...
Cristina Șișcanu, acuzată că o copiază pe Gabriela Cristea? „Nu mâine-poimâine își ia și ea”