Life

Zodiac chinezesc pentru luna august 2021. Șobolanii dau de greu, Șerpii au noroc la bani

Zodiac chinezesc pentru luna august 2021: Șobolanii vor da de dificultăți în perioada următoare. Lucrurile vor fi bune, în schimb, pentru Șerpi.
20.07.2021 | 13:30
Zodiac chinezesc pentru luna august 2021 Sobolanii dau de greu Serpii au noroc la bani
Zodiac chinezesc pentru luna august 2021. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna august 2021, Șobolanii vor întâmpina tot felul de dificultăți din punct de vedere financiar.

Șobolanii sunt puși în tot felul de situații complicate. Vor descoperi că au de plătit o serie de datorii despre care poate nu știau până acum.

ADVERTISEMENT

Șerpii din zodiacul chinezesc vor avea un august extraordinar din toate punctele de vedere. Pe plan amoros au numai de câștigat, iar din punct de vedere profesional dau o lovitură de proporții.

Zodiac chinezesc pentru luna august 2021

Maimuțele se redescoperă și se surprind pe ele însele. Luna august le aduce mai multă încredere în forțele lor. Le crește stima de sine.

ADVERTISEMENT

Bivolii primesc ajutoare de unde nu se așteaptă. Vor reuși să depășească niște obstacole importante și se vor impune în fața celorlalți prin sufletul lor curat.

Câinii reușesc să finalizeze niște proiecte majore începute undea la sfârșitul anului trecut. Nu au motive să se plângă de nimic. Toate lucrurile vor evolua în favoarea lor.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezesc deslușesc anumite taine care îi vor ajuta să își schimbe stilul de viață.

Dragonii duc tot felul de războaie cu persoanele de la locul de muncă. Fie nu își găsesc locul, fie nu sunt mulțumiți de cum lucrează colegii lor.

ADVERTISEMENT

Oile pun mare preț pe cuvântul dat. În august se pot trezi cu dezamăgiri foarte mari. Este o perioadă de reașezare sufletească.

Tigrii sunt ajutați de sufletul pereche

Tigrii trec peste multe momente complicate cu ajutorul persoanei iubite. Sunt dispuși să renunțe la orgoliu, însă vor pune anumite condiții.

Iepurii fac ce fac și reușesc să ajungă în gura lupului. Se pun singuri în pericol și apoi se plângă de lucrurile rele care li se întâmplă.

Cocoșii cad la pace cu persoane pe care până acum nu le-a putut vedea nici în poze. Sunt conștienți că au greșit și ei, iar iertarea pe care o cer este una cât se poate de sinceră.

Mistreții sunt cei mai avantajați din punct de vedere astrologic în luna august. Perioada este una de redescoperire a capacităților lor intelectuale și a forței de muncă pe care o au. Vor face o figură bună pentru foarte mulți oameni și vor deveni o sursă de inspirație.

 

ADVERTISEMENT