Life

Zodiac chinezesc pentru luna februarie 2021. Luna iubirii devine luna despărțirilor

20.01.2021 | 11:32
Zodiac chinezesc pentru luna februarie 2021 Luna iubirii devine luna despartirilor
Zodiac chinezesc pentru luna februarie 2021. Foto: womenshealthmag.com
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna februarie 2021, pentru multe semne vine o perioadă a păcii, dar și a debusolării, căci dacă mulți se așteaptă ca februarie să fie luna iubirii, ar putea fi chiar luna despărțirilor.

Maimuțele sunt oarecum forțate de mâna destinului să se schimbe, să o ia de la zero din punct de vedere emoțional. Ele se adaptează foarte bine la orice mediu, iar în perioada următoare, lucrurile vor juca în favoarea lor dacă acționează cu rapiditate.

ADVERTISEMENT

Dragonii au un februarie destul de liniștit, o lună în care se pot ocupa, în sfârșit, de treburile casnice. Au lăsat multe activități restante, însă în perioada care urmează se vor dezmetici.

Zodiac chinezesc pentru luna februarie 2021

Șobolanii dau tot ce au mai bun din ei la locul de muncă, dar în continuare vor apărea tot felul de reproșuri, semn că unele lucruri nu le fac așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Șerpii din zodiacul chinezesc vor avea în luna februarie ocazia să afle un adevăr care le poate marca definitiv existența. De ei depinde cum va evolua totul în viața lor, odată ce vor deține anumite informații extrem de importante.

Cocoșii sunt prinși între ciocan și nicovală mai ales la mijlocul lunii, atunci când cei infideli vor fi descoperiți de partenerul de viață. Riscă să se despartă chiar pe 14 Februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

ADVERTISEMENT

Caii au probleme în cuplu

Iepurii aleargă toată luna din cauza anumitor probleme legate de bani, iar birocrația le dă mari bătăi de cap și devin din ce în ce mai epuizați.

Câinii cad la pace cu anumite persoane pe care nu le-au avut la suflet. Faptul că sunt disponibili acum să le asculte și să le acorde o șansă arată foarte clar un lucru: câinele care latră nu mușcă!

ADVERTISEMENT

Caii nu sunt tocmai în apele lor și s-ar putea să aibă probleme în cuplu. Află o serie de adevăruri despre partenerul lor de viață care îi face reticenți cu privire la continuarea relației.

Tigrii dau de oameni minunați în luna februarie și încep extrem de entuziasmați o serie de proiecte noi.

Oile din zodiacul chinezesc sunt puse pe harță toată luna, căci au o bătălie de susținut, în timp ce Bivolii devin împăciuitori și au mereu acele cuvinte duioase și liniștitoare de care de multe ori oamenii au nevoie ca să se calmeze și să nu mai pună totul la suflet.

Mistreții nu au o lună grozavă, dar dacă fac economii, s-ar putea să se descurce foarte bine cu banii. Atenție, așadar, la excese!

ADVERTISEMENT