Life

Zodiac chinezesc pentru luna iulie 2021. Dragonii, Bivolii și Maimuțele renasc din propria cenușă

Zodiac chinezesc pentru luna iulie 2021: Dragonii, Bivolii și Maimuțele vor renaște din propria cenușă. Este o lună plină de câștiguri.
25.06.2021 | 11:47
Zodiac chinezesc pentru luna iulie 2021 Dragonii Bivolii si Maimutele renasc din propria cenusa
Zodiac chinezesc pentru luna iulie 2021. Foto: viewfinder.expedia.com
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna iulie 2021, Dragonii, Bivolii și Maimuțele au multe motive de bucurie, dar nu sunt singurele zodii.

Luna lui Cuptor aduce bunăstare și oportunități de relansare pentru majoritatea semnelor zodiacale. Trebuie doar să fie cu ochii în patru și să nu piardă din vedere toate lucrurile bune pe care le oferă viața pentru ele.

ADVERTISEMENT

Dragonii reușesc să se redreseze stârnind invidia celor din jur. Au baftă la bani, iar din punct de vedere amoros apar surprize frumoase.

Zodiac chinezesc pentru luna iulie 2021

Maimuțele termină un proces greoi care a dus la transformarea lor în bine. Vor fi cea mai bună variantă a lor din toată existența.

ADVERTISEMENT

Și Bivolii au parte de situații care mai de care mai frumoase. Vor lua totul de la zero, iar marile schimbări se vor vedea încă din primele zile ale lunii.

Șobolanii, în schimb, trebuie să fie un pic mai atenți pe unde pășesc. Au nevoie de mai multe certitudini, de mai multă implicare în problemele pe care vor să le rezolve. Nu mai merge cu pasarea răspunderii în brațele altora.

ADVERTISEMENT

Șerpii renunță la anumite vicii. Adoptă un stil de viață mai sănătos și devin un exemplu pentru ceilalți.

Oile din zodiacul chinezesc au parte în luna iulie 2021 de multe drumeții. Pornesc în tot felul de aventuri pe care le vor spune la bătrânețe nepoților.

ADVERTISEMENT

Câinii delușesc anumite mistere, anumite lucruri care le dădeau mari bătăi de cap. Vor scăpa de multe prejudecăți.

Caii nu sunt în cea mai bună formă a lor în iulie. Se simt epuizați și nu mai au acea energie de a lua taurul de coarne. Au noroc de oameni minunați în preajma lor, care le mai ridică moralul.

Iepurii devin mai toleranți

Tigrii duc noi războaie la capăt și vor ieși victorioși într-o speță destul de dureroasă, chiar juridică.

Mistreții fac ce fac și ajung mereu în gura lupului. Iulie este o lună presărată cu nisipuri mișcătoare pentru ei, așa că ar trebui să fie atenți pe unde pășesc.

Cocoșii dau tot ce au mai bun din ei la locul de muncă. Vor fi răsplătiți pentru efortul pe care îl depun, pentru implicarea de care dau dovadă.

Iepurii au o lună în care pun mare preț pe dialog. Devin mai deschiși, mai ascultători, mai toleranți.

 

ADVERTISEMENT