Life

Zodiac chinezesc pentru luna iulie 2024. Dragonii și Maimuțele încep o nouă viață

Zodiac chinezesc pentru luna iulie 2024. A șaptea lună din an oferă oportunități unice pentru aproape fiecare zodie. Ce urmează?
30.06.2024 | 17:25
Zodiac chinezesc pentru luna iulie 2024 Dragonii si Maimutele incep o noua viata
Zodiac chinezesc pentru iulie 2024. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luna iulie 2024. Urmează 31 de zile pline de surprize plăcute pentru aproape fiecare zodie!

Zodiac chinezesc pentru luna iulie 2024

Dragonii și Maimuțele încep o nouă viață. Oportunitățile de creștere profesională se vor intensifica mai ales în a doua jumătate a lunii pentru acești nativi.

ADVERTISEMENT

Caii zodiacului chinezesc sunt puși și ei serios pe treabă. Până la a semna un contract important, extrem de avantajos din punct de vedere financiar, se vor consulta cu cei din jur pentru a evita orice capcană.

Câinii au o lună a iubirii, a renașterii sentimentale. Cei care nu formează o pereche în prezent vor fi săgetați de Cupidon.

ADVERTISEMENT

Șerpii n-au o lună tocmai grozavă. Problemele cu banii le vor da bătăi de cap mai ales spre final de lună. Lucrurile se vor regla, însă, din august.

Iepurii sunt destul de confuzi în legătură cu o decizie pe care trebuie să o ia. Nu prea sunt mulțumiți de anumite rezultate, dar vor face tot posibilul să se replieze în carieră.

ADVERTISEMENT

Oile au parte de momente frumoase, de clipe romantice mai toată luna. Sunt extrem de pasionali, puși pe făcut surprize partenerului de viață.

Mistreții, puși pe război

Tigrii dau din coate pentru a ajunge acolo unde își doresc. Le cam iese pasența, mai ales că în iulie nu vor mai asculta de gurile rele. Își ascultă intuiția și asta e foarte bine.

ADVERTISEMENT

Mistreții recurg la tot felul de tertipuri, de șmecherii pentru a afla un adevăr de care depinde viitorul lor. Au șansa să pornească un adevărat război pentru drepturile lor bănești.

Bivolii călătoresc destul de mult mai ales în a doua jumătate a lunii iulie. Rămâne doar să își aleagă partenerii potriviți pentru voiaj.

Șobolanii culeg roadele muncii lor. Dacă până acum erau negativiști, de data asta Universul le va arăta că n-au lucrat degeaba. Toate se așază așa cum nici măcar n-au visat.

Cocoșii, în schimb, trebuie să strângă nițel cureaua după data de 20 iulie. Banii le dau de furcă, mai ales că trebuie să respecte niște promisiuni făcute.

ADVERTISEMENT