Life

Zodiac chinezesc pentru luna iunie 2020. Dragonii și Șobolanii încep o viață nouă

19.05.2020 | 10:37
Zodiac chinezesc pentru luna iunie 2020 Dragonii si Sobolanii incep o viata noua
ADVERTISEMENT

Fanatik îți prezintă cel mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna iunie 2020. Află care sunt principalele provocări din prima lună de vară conform acestui horoscop.

Zodiac chinezesc iunie 2020 pentru fiecare zodie

Dragonii vor avea parte de o vară așa cum nu au visat niciodată. Lucrurile se vor schimba în bine mai ales pentru aceia care își caută rostul din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Șobolanii sunt prinși pe picior greșit la începutul lunii iunie, dar pe măsură ce vor trece zilele se vor redresa. După data de 15 a lunii își vor schimba complet prioritățile și vor începe o nouă viață.

Șerpii din zodiacul chinezesc trebuie să fie atenți la falșii prieteni. În prima lună de vară mulți vor vrea să îi păcălească.

ADVERTISEMENT

Câinii duc tot greul în familie, iar Mistreții au probleme de sănătate

Maimuțele au de luat o serie de decizii, iar unele dintre ele sunt extrem de importante pentru liniștea lor sufletească. Trebuie să fie ceva mai atente la anumite persoane cu care intră în contact.

Cocoșii și Bivolii au oarecum același destin în luna iunie. Amândoi vor face multe drumuri și vor fi nevoiți să rezolve o serie de chestiuni de natură financiară.

ADVERTISEMENT

Oile sunt puse pe șotii. Unele glume îi pot supăra pe cei din jur, așa că trebuie să aibă grijă cu cine le face. Dintr-o prostie s-ar putea să piardă prieteni adevărați.

Câinii duc tot greul familiei în iunie. Este o perioadă de sacrificiu pentru acești nativi, dar lor le place să își dea sufletul pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT

Tigrii își dau seama care sunt greșelile pe care le-au făcut și pe care nu mai au voie să le repete dacă vor să le meargă bine.

Mistreții se confruntă cu anumite probleme de sănătate și trebuie să fie foarte atenți la tot ce mănâncă, beaum, la mediul înconjurător.

Iepurii și Caii au o lună armonioasă, plină de lucruri frumoase. Sunt răsplătiți pentru eforturile lor de-a lungul anului.

ADVERTISEMENT