Life

Zodiac chinezesc pentru luna iunie 2021. Șobolanii și Mistreții trec prin tot felul de obstacole

18.05.2021 | 13:58
Zodiac chinezesc pentru luna iunie 2021. Șobolanii și Mistreții trec prin tot felul de obstacole
Zodiac chinezesc pentru luna iunie 2021. Foto: timeout.com
ADVERTISEMENT

Cel mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna iunie 2021, aduce vești bune pentru unii și proaste pentru alții, cum ar fi Șobolanii și Mistreții.

Prima lună a verii aduce oportunități de relansare pentru cei care au studiat mult în ultima vreme și au muncit din greu. Este o lună benefică pentru majoritatea zodiilor, dar există și câteva excepții neplăcute.

Șobolanii și Mistreții vor trece prin tot felul de obstacole încă din prima zi a lui iunie. Șobolanii au de trecut anumite momente grele la locul de muncă. Se vor repoziționa diferit și vor fi mai conștienți de abilitățile lor reale.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luna iunie 2021

Mistreții întâmpină probleme în relaționarea cu familia persoanei iubite. Pot apărea probleme între nurori și socri sau între gineri și socri.

Maimuțele au parte de un iunie plin de noutăți. Vor renaște din propria cenușă și se vor impune așa cum nu au făcut-o niciodată.

ADVERTISEMENT

Șerpii din zodiacul chinezesc sunt pregătiți și ei pentru schimbări, mai ales că din 15 iunie se pot trezi mai bogați financiar.

Dacă vorbim despre Câini, au și ei parte de o bogăție, dar una spirituală. Se vor simți mai apropiați de natură, de Dumnezeu. Vor merge foarte mult pe înțelegerea sensurilor vieții dincolo de lucrurile materiale.

ADVERTISEMENT

Bivolii fac compromisuri de dragul partenerului

Dragonii sunt scepticii de serviciu și bine vor face că vor pune la îndoială anumite lucruri. Ei sunt cei mai buni observatori ai lumii înconjurătoare.

Caii sunt favorizați din toate punctele de vedere. Acești nativi sunt încurajați să călătorească, să vadă locuri noi și să intre în contact cu oamenii de la care pot învăța lucruri deosebite.

ADVERTISEMENT

Bivolii renunță la anumite tabieturi pentru a evita conflictele cu persoana iubită. Sunt ceva mai maleabili și dau dovadă de gândire echilibrată.

Tigrii sunt cei mai buni ascultători în luna iunie. Dacă ai o problemă și vrei ca cineva să nu te întrerupă și să îți dea un sfat bun la finalul spovedaniei, caută un Tigru.

ADVERTISEMENT

Cocoșii duc tot greul de la locul de muncă și se simt un pic descumpăniți. E indicat să vadă partea plină a paharului și optica se schimbă radical.

Iepurii și Oile din zodiacul chinezesc fac pe detectivii. Au tot felul de suspiciuni și își vor da seama că totul e doar în imaginația lor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri