News

Zodiac chinezesc pentru luna mai 2019. Dragonii vor avea o perioadă de vis

27.04.2019 | 12:09
Zodiac chinezesc pentru luna mai 2019 Dragonii vor avea o perioada de vis

Potrivit zodiacului chinezesc pentru luna mai 2019, cei aflați în semnul Dragonului vor avea o perioadă de vis. Zodiile chinezești sunt altfel decât zodiile europene, pentru că nu corespund unei anumite perioade ale lunii, ci unui an care le descrie.

Zodiac chinezesc pentru luna mai 2019

Un an chinezesc începe la a doua sau chiar a treia Lună Nouă după solistițiul de iarnă, iar fiecare an din calendar are asociat una dintre cele 12 animale din horoscopul chinezesc. „În folclorul chinezesc există o legendă care explică apariția zodicului chinezesc.

Buddha, înainte să părăsească această lume, a convocat toate animalele de pe pământ, dar numai douăsprezece au venit pentru a-și lua rămas bun. Pentru a le răsplăti pe cele care s-au prezentat înaintea lui, Buddha a hotărât ca fiecare an din calendar să poarte numele unuia dintre ele, în ordinea sosirii lor”, arată legenda zodiacului.

Zodiac chinezesc pentru luna mai 2019. Dragonii vor avea o perioadă de vis
Dragonii vor avea o perioadă de vis

Cal

Se anunță succes pe plan profesional, însă, pentru a-l atinge, e nevoie de o perioadă de rapus în care să meditezi și să cântăreștie fiecare decizie.

Dragon

În ultima vreme ai preferat să faci totul fără ajutorul cuiva, însă a venit vremea să apelezi la prieteni. Cere ajutorul! Nu e nimic greșit în acest gest.

Capră/Oaie

Bazează-te mai mult pe instinctul tău, căci nu vei da greș. De asemenea, te poți baza pe el și atunci când îți alegi camarazii pe care îi iei la drum în viață.

Maimuță

În segmentul profesional situația pare să decurgă extrem de bine. Ești plin de idei, iar creativitatea ta este la un nivel înalt. Recomandat este să nu neglijezi viața personală.

Cocoș

Muncești mult prea mult, atât de mult încât te-ai epuizat complet. De altfel, ești atât de prins în cele ce țin de lucru încât uiți și să te bucuri de roadele muncii tale. Petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Câine

Ține cont, pe cât posibil, și de sfaturile celor din jur. Pune în balanță tot ce auzi, căci de acolo poți lua ”seva” unei idei geniale și salvatoare.

Mistreț

Există probleme în familii, căci la comunicare nu stați prea bine poate pentru că vă ocupați prea mult de finanțe. E recomandat să vă preocupați și de dorințele celor dragi.

Șobolan

Este timpul să te pui pe primul loc și să te menajezi puțin, căci prea te-ai neglijat în ultimul timp.

Bivol

Planetele sunt aliniate în această lună pentru a obține ceea ce ai visat. Ține minte însă că totul se poate realiza cu multă muncă și dedicare.

Iepure

În această lună ești tare larg la mână. Cu toate că ai noroc în a obține bani, îi cheltui fără cap, așa că mare grijă.

Tigru

Adori să fii lider, însă, în această lună, este recomandat să faci doi pași în spate pentru a-i lăsa pe cei din jur să te decopere.